Λιγα λογια για τους Greek-toffees

  1. Αρχική
  2. /
  3. Λιγα λογια για τους

 

 

 

 

Οι Greek-toffees είναι η μοναδική επίσημα αναγνωρισμένη από την Έβερτον, λέσχη φίλων της ομάδας στην Ελλάδα. Η ανάγκη μας να βρίσκουμε πιο εύκολα εισιτήρια για να παρακολουθούμε από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα ήταν το κίνητρο για την δημιουργία της λέσχης μας, τον Δεκέμβριο του 2015. Η ιδέα υλοποιήθηκε μέσω της σελίδας στο facebook με την επωνυμία Everton FC Greek fan club. Λίγο καιρό μετά συγκροτήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο το οποίο και ξεκίνησε και πέτυχε την ένταξη των Greek-toffees στις επίσημες λέσχες φίλων της Έβερτον.

Toν Φεβρουάριο του 2016 καταθέσαμε την πρώτη μας αίτηση και λίγο καιρό μετά η Έβερτον μας συμπεριέλαβε στις επίσημες λέσχες φίλων της ομάδας. Την σεζόν 2016/17 ως Greek-toffees κάναμε δύο εκδρομές για να δούμε από κοντά την αγαπημένη μας Έβερτον: η πρώτη ήταν τον Οκτώβριο του 2016 σε αγώνα εναντίον της Γουέστ Χαμ και η δεύτερη τον Μάρτιο του 2017 σε αγώνα εναντίον της Χαλ Σίτι. Να πούμε βέβαια πως εκδρομές έχουμε κάνει και σε εκτός έδρας παιχνίδια προσπαθούμε επίσης  να διατηρούμε ενεργή την λέσχη μας μέσα από συναντήσεις μελών,κληρώσεις δώρων αλλά και κοινωνικές δράσεις.

 

 Εμείς οι Greek-toffees παραμένουμε μια ιδιαίτερη λέσχη φίλων της Έβερτον έχοντας ως στόχο να αγκαλιάζουμε και να ενώνουμε τους Έβερτόνιανς σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια. Η λέσχη μας περιλαμβάνει μέλη από όλη την Ελλάδα: από την Κρήτη έως την Θράκη και από την Κέρκυρα έως την Ρόδο. Κάπου εδώ να αναφέρουμε ότι παρά το γεγονός ότι η λέσχη μας δεν έχει καμία έδρα, τα μέλη μας ωστόσο συναντιούνται αρκετές φορές μέσα σε κάθε σεζόν κανονίζοντας συναντήσεις για να παρακολουθήσουν αγώνες της ομάδας κυρίως για τα μεγάλα παιχνίδια σε παμπ η καφετέριες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Όσον αφορά τις ηλικίες των μελών μας; Από συνταξιούχοι μέχρι μαθητές ! Αυτό που μας ενώνει όλους και όλες είναι η κοινή αγάπη μας για την Έβερτον.

 

 Σε κάθε σεζόν προσπαθούμε να ταξιδεύουμε στο Λίβερπουλ τουλάχιστον μια φορά (ανάλογα πάντα και με την ανταπόκριση των μελών μας) για να δούμε την Έβερτον από κοντά. Ούτως ή άλλως, είναι πάγια τακτική μας να συζητάμε και να σχολιάζουμε τα παιχνίδια μας μέσω των σελίδων μας στο facebook.. Οι προθέσεις μας μέσα στα επόμενα χρόνια περιλαμβάνουν την προσπάθειά μας να μεγαλώσουμε και να οργανωθούμε ακόμα περισσότερο. Η βοήθεια των μελών μας πιστεύουμε ότι θα είναι σημαντική στην επίτευξη των στόχων μας!