1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 Μια ακόμα εταιρία έκανε μια συγκεκριμένη προσφορά στον σημερινό ιδιοκτήτη Farhad Moshiri για την Έβερτον, σύμφωνα με τον Paul Joyce.

 Ο δημοσιογράφος των Times ανέφερε την Πέμπτη (13 Ιουνίου) ότι ο Ιρανο-Βρετανός έλαβε μια νέα προσφορά από τον εταιρία Vici Private Finance με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος υποστηρίζεται από τουλάχιστον δύο δισεκατομμυριούχους.

 Η Vici θεωρείται ότι ξεκίνησε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη των μπλε πριν από αρκετούς μήνες, αλλά πρόσφερε συγκεκριμένους όρους εξαγοράς μόνο την τελευταία εβδομάδα μετά την κατάρρευση της συμφωνίας με τους 777 Partners. Το πρώην μέλος του Δ.Σ της Έβερτον, Keith Harris συμβουλεύει την προσφορά της εταιρείας. Η Vici Private Finance έχει κάνει μια γνήσια προσφορά στον Βρετανο-Ιριανό επιχειρηματία, είναι μια προσφορά αποκλειστικά μετοχικού κεφαλαίου που δεν θα προσθέσει περαιτέρω χρέος και λέγεται ότι υποστηρίζεται από εγγυητική έως και 1 δισεκατομμυρίου λιρών σε μετρητά. Σύμφωνα με τους Times, η Vici Private Finance μίλησε επίσης με ανώτερους τοπικούς πολιτικούς για σχέδια αναγέννησης της περιοχής γύρω από το νέο γήπεδο στο Bramley Moore dock.

 Την ίδια στιγμή υπάρχει μια ασάφεια για τις προτάσεις είναι ακόμα γεγονός ότι η εγκυρότητα ορισμένων προτάσεων των πλειοδοτών αμφισβητήθηκε τις τελευταίες ημέρες. Πάντως είναι σαφές ότι υπάρχουν πολλά μέρη που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την Έβερτον και το ερώτημα παραμένει, ποιον θα επιλέξει ο Moshiri;

 

 

αφησε ενα σχολιο