1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

 Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport άλλος ένα υποψήφιος για την εξαγορά της Έβερτον, ο ιδιοκτήτης της Ρόμα,  Αμερικάνος δισεκατομμυριούχος Dan Friedkin, υπέβαλε πρόταση στον Farhad Moshiri για να αγοράσει την Έβερτον, μετά το τέλος της περιόδου αποκλειστικότητας της 777 Partners.

 H εφημερίδα αναφέρει ότι το ενδιαφέρον του Friedkin για τον κόσμο του ποδοσφαίρου «διευρύνεται ολοένα και περισσότερο» και ότι υπέβαλε μια προσφορά για την Έβερτον στον Farhad Moshiri. Τα επίσημα στοιχεία της προσφοράς δεν είναι ακόμη γνωστά, αλλά η προσφορά έχει υποβληθεί μαζί με τους άλλους πέντε πλειοδότες που φέρονται να συμμετέχουν σε μια ομάδα. Ο Όμιλος Friedkin θέλει να επεκτείνει την συμμετοχή του στο ποδόσφαιρο, ακολουθώντας τα βήματα που καθορίζονται από ομάδες όπως το City Group.

 Όπως γράφεται ο Friedkin και οι συνεργάτες του θέλουν να δημιουργήσουν έναν γαλαξία συλλόγων  δίπλα στη Ρόμα, που είναι το σημερινό «οικογενειακό στολίδι» και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν ένα δίκτυο από εκεί που θα τους έβλεπε να ανταλλάσσουν παίκτες, αλλά και ευκαιρίες αγοράς και εμπορικές ευκαιρίες. Έτσι, η προσφορά από τον Friedkin και τους συνεργάτες δεν σημαίνει ότι θα απομακρυνθούν από τη Ρόμα, αλλά, αντιθέτως, θα προσθέσουν την Έβερτον σκαι θα ξεκινήσουν το δικό τους δίκτυο όπως το City Group και άλλα παρόμοια. Αναφέρεται ότι ο 59χρονος Αμερικάνος αξίζει 6,1 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι ένας εξαιρετικά έμπειρος επιχειρηματίας, στη βιομηχανία αυτοκινήτων, ξενοδοχείων και κινηματογράφου.

 O Friedkin και την ομάδα του να ελπίζει ότι αυτός και η ομάδα του θα κερδίσουν την μάχη ανάμεσα στους πολλούς πλειοδότες που εμφανίστηκαν τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με όσα γράφονται υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η Έβερτον να εισέλθει σε περίοδο αποκλειστικότητας με κάποιο επενδυτικό σχήμα ακόμα και αύριο.

αφησε ενα σχολιο