1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ FRIEDKIN

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ FRIEDKIN

 Σύμφωνα με το Sky Sports, o Farhad Moshiri  παραχώρησε την αποκλειστικότητα στον Αμερικάνο επιχειρηματία Dan Friedkin και την ομάδα του για να αγοράσει το πλειοψηφικό μερίδιο της Έβερτον.

 Η αποκλειστικότητα στις συνομιλίες που ακουγόταν έντονα από την προηγούμενη εβδομάδα σύμφωνα με το Sky Sports είναι πλέον επίσημη. Ο Dan Friedkin, ο οποίος έχει ήδη στην κατοχή του την Ιταλική Ρόμα από το 2020, έχει εκτιμώμενη αξία του χαρτοφυλακίου του ύψους 6,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων (£4,8 δις).

 Ο Friedkin έκανε μια προσφορά στον Moshiri στις αρχές Ιουνίου, η οποία έγινε αποδεκτή την περασμένη εβδομάδα. Με τους εμπορικούς όρους να έχουν ήδη συμφωνηθεί, η τελική τεκμηρίωση θα επισημοποιηθεί τώρα. Η συμφωνία με τον δισεκατομμυριούχο από το Τέξας Dan Friedkin εξακολουθεί να υπόκειται στην έγκριση της Πρέμιερ λιγκ, της F.A (Αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας) και της Αρχής Οικονομικής Συμπεριφοράς, αλλά αυτό δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα.Σύμφωνα πάντα με το Sky Sports.

 Όμως αξίζει να τονίσουμε ότι υπάρχει ένα δημοσίευμα των Financial times που ισχυρίζεται πως η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική. Η εφημερίδα επιβεβαιώνει την αποκλειστικότητα συνομιλιών αλλά γράφει ότι δεν υπάρχει «καμία εγγύηση συμφωνίας» . Μάλιστα επικαλούνται μια πηγή που είπε στους FT πως: “Δεν είναι μια ολοκληρωμένη συμφωνία

αφησε ενα σχολιο