1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ;;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ;;

 Σύμφωνα με όλα τα μεγάλα δημοσιογραφικά ΜΜΕ στην Αγγλία όπως η Athletic το Sky Sports η Times και η  Telegraph, o Farhad Moshiri, αναμένεται να παραχωρήσει την αποκλειστικότητα στον ιδιοκτήτη της Ρόμα, Dan Friedkin, για πώληση του συλλόγου τις επόμενες 48 ώρες.

 Όπως γράψαμε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Friedkin είχε κάνει μια πρόταση στον Moshiri και αυτή η προσφορά φέρεται πως έγινε πλέον αποδεκτή.Ο Friedkin, ο οποίος αγόρασε τη Ιταλική Ρόμα  το 2020, έχει εκτιμώμενη αξία 6,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων (4,8 δισεκατομμύρια £).

  Στα θετικά μέχρι στιγμής του νέου ομίλου υπό την ιδιοκτησία του Friedkin, είναι πως ήδη έχει δείξει έργο στην Ρόμα μια και κέρδισε το Europa Conference League το 2022 με προπονητή τον Jose Mourinho και ήταν φιναλίστ του Europa League την επόμενη χρονιά. Ο Mourinho απολύθηκε φέτος και αντικαταστάθηκε από τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

 Στα αρνητικά χωρίς όμως αυτό να λέει κάτι ουσιαστικό, δεν είναι ούτε η πιο δημοφιλής επιλογή ανάμεσα στους Έβερτονιανς και σύμφωνα με αυτά που διαβάζαμε δεν έμοιαζε να είναι στα φαβορί για να αποκτήσουν την ομάδα. Μένει να δούμε αν τα δημοσιεύματα θα επαληθευτούν.

 Μετά από όλα όσα μας έχουν συμβεί γνωρίζουμε αρκετά για να είμαστε πιο πονηρεμένοι, δεν μιλάμε ακόμα για τελική συμφωνία και πώληση. Η αποκλειστικότητα δίνει απλά μια προτίμηση και πρόκριση  σε αποκλειστικές συζητήσεις, έχουμε δρόμο ακόμα για να μιλήσουμε για οριστική συμφωνία η πώληση.

αφησε ενα σχολιο