1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟΥ WINKS-ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΛΛΟΥ

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟΥ WINKS-ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΛΛΟΥ

Ο Harry Winks γράφεται πως απομακρύνεται ως μεταγραφικός στόχος για την Έβερτον μετά από αρνητική εισήγηση του Frank Lampard. Με την Έβερτον να έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε άλλους παίκτες.

 Οι Μπλε έχουν χαλαρώσει στο ενδιαφέρον τους για τον μέσο της Τότεναμ, Harry Winks και θα στρέψουν την προσοχή τους στους Christain Ericksen και τον Jesse Lingard μεταξύ άλλων στόχων για την μεσαία γραμμή. Ο Lingard που προστέθηκε τελευταία ως μεταγραφικός στόχος πιστεύεται ότι ο Frank Lampard τον βλέπει ως πιθανό αντικαταστάτη του Richarlison

 Το άρθρο αναφέρει ότι οι Toffees αποφάσισαν να μην κυνηγήσουν τον 26χρονο παίκτη των Spurs μετά από αρνητική εισήγηση του Frank Lampard. Ο Winks δεν είναι το αμυντικό χαφ που μπορεί να θωρακίσει την άμυνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, καθώς ο παίκτης των Σπερς όταν ήταν στα καλύτερά του μοιάζει με τους περισσότερους μέσους της Έβερτον πρέπει δηλαδή να αγωνίζεται μαζί με έναν παίκτη με πιο αμυντικό πνεύμα. Αντίθετα η Έβερτον δείχνει να έχει προτιμάει έναν πιο αμυντικόγενη χαφ.

αφησε ενα σχολιο