1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Ο

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Ο LAMPARD

 Οι φήμες ότι η Έβερτον πρέπει να πουλήσει ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας όπως ο Richarlison, o Calvert-Lewin η ο Pickford για να ισορροπήσει τα οικονομικά της συνεχίζονται αλλά ο Frank Lampard δεν γνωρίζει κάτι σχετικά. Ενώ όπως δήλωσε σκέφτεται τον σχεδιασμό της νέας Έβερτον.

 Σε σχετική ερώτηση από την Liverpool world για το αν έχουν γίνει συζητήσεις για πιθανή πώληση κάποιοι αστεριού της ομάδας απάντησε “Δεν έχω κάνει αυτές τις συζητήσεις. Δεν ξέρω και αν αυτές οι συζητήσεις θα γίνουν γρήγορα. Δεν έχω αυτή την αίσθηση ακόμα, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής. Αν είναι έτσι, θα καθίσουμε και θα δούμε τον καλύτερο τρόπο να το ξεπεράσουμε. Αλλά δεν μου έχει δώσει την αίσθηση κανείς η να έχει πει ότι θα πρέπει να το κάνουμε αυτό. Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη ιστορία, ξέρω – Οικονομικό Fair Play – και ειλικρινά δεν ξέρω. Αν είχα τον τρόπο, θα κρατούσα τους παίκτες που έχουν παίξει πολύ καλά για τον σύλλογο και μπορούν  να μας ανεβάσουν όσο πιο ψηλά μπορούμε, αλλά θα το δούμε.

 Μιλώντας για το σχεδιασμό για το μέλλον, ο Lampard είπε: “Το σκέφτομαι αυτό. Ήταν δεύτερο στη λίστα με τις προτεραιότητες γιατί έπρεπε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Τώρα θα συνεχίσουμε γρήγορα να το σκεφτόμαστε γιατί θέλουμε να πάμε την ομάδα μπροστά. Θέλουμε να βελτιωθούμε, πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να το κάνω. Πρέπει να πιάσω δουλειά στην προετοιμασία, δεν είχα την ομάδα στην προετοιμασία και τώρα την έχω. Μπορούμε να κάνουμε την ομάδα πιο ισορροπημένη; Πιστεύω πως μπορούμε. Θα υπάρξουν πράγματα που θα δούμε και είναι σημαντικό να τα δούμε γρήγορα. Έχουμε ένα διοικητικό συμβούλιο που προσπαθεί να πάρει το καλύτερο από αυτόν τον σύλλογο. Δεν θέλουμε να είμαστε εδώ (σε παρόμοια θέση ) την επόμενη σεζόν, αλλά αν δεν κάνουμε θετικές κινήσεις, τότε είναι πιθανό. Θα είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε γρήγορα”

αφησε ενα σχολιο