1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΒΡΑΒΕΙΟ Ο DYCHE -ΤΙ

ΒΡΑΒΕΙΟ Ο DYCHE -ΤΙ ΕΙΠΕ Ο THELWELL

 Ο Sean Dyche κατέκτησε το βραβείο του προπονητή του μήνα στην Πρέμιερ λιγκ, για τον Απρίλιο. Την στιγμή που ο Αθλητικός διευθυντής Kevin Τhelwell άνοιξε τα χαρτιά του και για την επόμενη σεζόν.

  Ο Sean Dyche κατέκτησε το βραβείο του προπονητή του μήνα για την Πρέμιερ λιγκ για τον Απρίλιο. Είναι η τρίτη φορά στην καριέρα του 52χρονου προπονητή που κατακτάει το βραβείο του προπονητή του μήνα στην Πρέμιερ λιγκ και η πρώτη φορά με την Έβερτον. Ο Dyche οδήγησε την ομάδα σε 4 νίκες τον Απρίλιο μεταξύ αυτών και η νίκη στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ.  Ευτυχής συγκυρία για την ομάδα ότι και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Μπράιαν Σόρενσεν επιλέχθηκε ως ο προπονητής του Μήνα στη Γυναικεία Σούπερ Λιγκ για τον Απρίλιο.

  Ο Αθλητικός διευθυντής Kevin Τhelwell άνοιξε τα χαρτιά του στo επίσημο site της ομάδας αφού έπλεξε το εγκώμιο των Dyche αλλά και των παικτών αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα έγραψε για τα καλοκαιρινά σχέδια της ομάδας:  “Είναι σημαντικό να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας. Η πραγματικότητα είναι ότι, δεδομένων των κανονισμών που ισχύουν και της τρέχουσας οικονομικής θέσης της ομάδας, πρέπει να κάνουμε καλά συναλλαγές. Το να δουλεύεις μέσα σε τόσο στενές οικονομικές παραμέτρους κάνει τη δουλειά εξαιρετικά δύσκολη. Ενώ θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική, δεν μπορούμε να παραβλέπουμε τον κεντρικό μας στόχο να προστατεύσουμε τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα του συλλόγου. Αυτό σημαίνει ότι παίκτες θα πουληθούν και επίσης ότι κάθε εργαλείο που έχουμε στη διάθεσή μας θα χρησιμοποιηθεί για να εξασφαλίσουμε νέες προσθήκες στην ομάδα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης δανεισμών. Τόσο ο Sean όσο και εγώ κατανοούμε την ευθύνη που έχουμε  και αυτή είναι μια ευθύνη που πρέπει να είναι η προτεραιότητά μας. Αυτό μπορεί να μην είναι συναρπαστικό να το ακούσουμε, αλλά, υπό τις τρέχουσες συνθήκες μας, είναι το σωστό για την Έβερτον. Σε αυτό το πλαίσιο, σας ζητώ να είστε υπομονετικοί και να κατανοήσετε τα βήματα που κάνουμε. Ο εντοπισμός των κατάλληλων παικτών που θα ταιριάζουν με το DNA της Έβερτον είναι επίσης ζωτικής σημασίας. Το ρεκόρ της φυσικής μας κατάστασης, όχι μόνο όσον αφορά τα δεδομένα αγώνα για κάθε παιχνίδι, αλλά και όσον αφορά τη διαθεσιμότητα των παικτών, έχει δείξει σημαντική βελτίωση σε κάθε σεζόν με την Ανδρική μας Ομάδα Ανδρών. Θα στοχεύσουμε στους σωστούς παίκτες για να διατηρήσουμε τη θετική μας τροχιά από αυτή την άποψη, προσθέτοντας παράλληλα νέες διαστάσεις στην ομάδα μας για να εξασφαλίσουμε ότι θα πετύχουμε περισσότερους στόχους και θα ενισχύσουμε την αμυντική ανθεκτικότητα που μας βελτίωσε μόνο από την Άρσεναλ αυτή τη σεζόν για καθαρά γκολ.

αφησε ενα σχολιο