1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΣΙΔΝΕΙ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ -ΕΒΕΡΤΟΝ

ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΣΙΔΝΕΙ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ -ΕΒΕΡΤΟΝ 1-5 (ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ΜΕ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ GORDON)

 Με μια σαρωτική απόδοση και με τον Antony Gordon σε μεγάλα κέφια να κάνει χατ-τρικ, η Έβερτον κέρδισε εύκολα με 1-5 την Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς και κατέκτησε το Sydeny Super Cup.

 Η Έβερτον ήταν σοβαρή και δεν την πάτησε όπως η Σέλτικ, κερδίζοντας με το εμφατικό 1-5 την Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς. Οι μπλε προηγήθηκαν με κεφαλιά του Maupay μετά απο σέντρα του Patterson στο 14′ αφού είχε ήδη χάσει ευκαιρίες με τον Gray και είχε ακυρωθεί ένα γκολ ακόμα του Gordon. Ο Maupay είχε και δοκάρι ένα λεπτό αργότερα. Ενώ στην συνέχεια η Έβερτον έδωσε δικαιώματα έχοντας ένα κακό τέταρτο, που έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα από την Αυστραλία να ισοφαρίσει στο 18′ με τον Najjarine, και να έχει δοκάρι με τον Mrcela στο 28′. Μετά το 30′ η Έβερτον σοβαρεύτηκε προηγήθηκε ξανά με το γκολ-τακουνάκι του Gordon μετά από ωραία κίνηση του Doucoure στο 30′. Το 1-2 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

 Στο δεύτερο ημίχρονο οι μπλε ήταν ισοπεδωτικοί με τον Gordon στο 58′ που πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Gray και διαμόρφωσε το 1-3. Ο νεαρός Tom Cannon στο 66′ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα των Αυστραλών για να κάνει το 1-4. Με τον Gordon στο 89′ να πετυχαίνει σε μια επέλαση από τα αριστερά ακόμα ένα γκολ για την ομάδα μας διαμορφώνοντας το τελικό 1-5.

 Ο Frank Lampard έδωσε ευκαιρίες σε πολλά νέα παιδιά εκτός από τον νεαρό Isaac Price που εντυπωσίασε για δεύτερο παιχνίδι με το απλό και ώριμο παιχνίδι του και τον Tom Cannon που πέτυχε το πρώτο του γκολ σε επίπεδο αντρών με την ομάδα. Αγωνίστηκαν ακόμα 4 νεαροί οι αμυντικοί Reece Welch και Joseph Anderson ο εξτρέμ Stanley Mills και ο αμυντικός μέσος Seb Quirk.Με την Έβερτον να έχει στο τελευταίο 25′ στο γήπεδο 7 παίκτες από την ακαδημία της.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ KAI AΛΛΑΓΕΣ

HIGHLIGHTS

 

αφησε ενα σχολιο