1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΕΒΕΡΤΟΝ 0-0 (ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΕΒΕΡΤΟΝ 0-0 (ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ)

Η Έβερτον δεν κατάφερε να κερδίσει στο Vicarage Road σπατάλησε ένα ημίχρονο. Έμοιαζε επαναπαυμένη χωρίς το πάθος των προηγούμενων αγώνων και τελικά έμεινε στο 0-0 με την Γουότφορντ και έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί 4 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού.

 Το πρώτο ημίχρονο ήταν ουσιαστικά σαν να μην έγινε δεν είδαμε καμία ευκαιρία μπροστά στις δύο εστίες. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα κακό θέαμα και είναι γεγονός ότι μόλις 2-3 περιπτώσεις θα μπορούσαμε ίσως και τραβηγμένα να χαρακτηρίσουμε ως υποψίες ευκαιρίας. Στο 30′ μια σέντρα του Iwobi και ένα απευθείας σουτ μέσα από την περιοχή του Gordon έφυγε απελπιστικά άουτ. Ενώ ένα φάουλ στο 44΄του Kalou  των γηπεδούχων επίσης πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Pickford.

 Στο δεύτερο ημίχρονο η Έβερτον ανέβασε κάπως στροφές. Στο 53′ ο Richarlison προσποιήθηκε όμορφα μέσα στην περιοχή της Γουότφορντ σούταρε η μπάλα κόντραρε στον Kabasele και ο Foster με εξαιρετική επέμβαση την έστειλε κόρνερ. Στο 62΄ ο Grey με τον Iwobi έπαιξαν το 1-2 όμως ο Grey έκανε ένα κακό τελείωμα που έφυγε άουτ. Οι μπλε είχαν κάποιες υποψίες ευκαιρίας με μια κεφαλιά του Keane στο 64′. Ένα σουτ του Grey που έφυγε άουτ στο 68′ και ακόμα ένα σουτ του Gordon που δεν είχε ιδιαίτερη δύναμη. Η Γουότφορντ παρόλο που ήταν ακίνδυνη στην επίθεση κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

 

αφησε ενα σχολιο