1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 3-0 ΚΑΙ…..McNEIL ON FIRE

Η Έβερτον έκλεισε τα φιλικά της προετοιμασίας της με μια νίκη με 3-0 επί της Ντιναμό Κιέβου το βράδυ της Παρασκευής, με τον Ντουάιτ ΜακΝιλ να πετυχαινει 2 γκολ στο ντεμπούτο του.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ πήρε νωρίς το προβάδισμα, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν έβαλε μπροστά την Έβερτον.
Ο 25χρονος επιθετικός ύστερα από μια μακρινή πάσα του Τζέιμς Ταρκόφσκι προς την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Η καλύτερη ευκαιρία της Ντιναμό  ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, καθώς το μακρινό σουτ του Oleksandr Andriyevskyi αποκρούστηκε από τον Jordan Pickford. Ο Άγγλος διεθνής ήταν σε καλό βράδυ και κατάφερε να βγάλει με θαυμάσιο τρόπο το σουτ του Andriyevskyi που κατευθυνόταν προς τα δίχτυα.
Στο ντεμπούτο του,  στο δεύτερο ημίχρονο ο Dwight McNeil ξεκίνησε με εκπληκτικό τρόπο για την Έβερτον καθώς σκόραρε 2 φορές. Πήρε την μπάλα ανάμεσα από τις γραμμές της Ντιναμό, κινήθηκε προς την περιοχή  και στη συνέχεια σούταρε με το αριστερό στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Ο 22χρονος έγινε ακόμα πιο αγαπητός στους πιστούς του Γκούντισον Παρκ όταν, πέντε λεπτά αργότερα, διπλασίασε τα τέρματα του με κεφαλιά για το 3-0 ύστερα από σέντρα του επίσης νεοαποκτηθέντα Βινάγκρε.

Ας ελπίσουμε η συνέχεια στα επίσημα ματς να είναι ακόμα καλύτερη…

 

αφησε ενα σχολιο