1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ GOODISON PARK

Όπως όλοι γνωρίζουμε η σεζόν που θα ξεκινήσει θα είναι η τελευταία σεζόν για το ιστορικό γήπεδο της Έβερτον το Goodison park. Οι μπλε ήδη έχουν ξεκινήσει να οργανώνουν εκδηλώσεις σε όλη την διάρκεια της σεζόν για τον αποχαιρετισμό της ιστορικής έδρας της ομάδας.

 Η πρώτη εκδήλωση που ανακοινώθηκε θα περιλαμβάνει μια γιγάντια σκηνή να στο γήπεδο του Goodison. Οι Εβερτόνιανς θα έχουν την ευκαιρία να καθίσουν στην εξέδρα Howard Kendall Gwladys Street End, για να απολαύσουν παραστάσεις με μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο αξέχαστα ονόματα που έχουν εκπροσωπήσει την ομάδα, όλα αυτά τα χρόνια. Το Gwladys Street Presents, όπως θα ονομάζεται η σειρά, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 21 Αυγούστου με μια βραδιά αφιερωμένη στους καλτ ήρωες του Goodison park. Αυτούς τους παίκτες που για διάφορους λόγους, οι Εβερτονιανς τους έχουν πραγματικά στην καρδιά τους.

 Η δεύτερη εκδήλωση, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, θα δει τους τελευταίους Everton Giants της εποχής του Goodison park να προστεθούν στο Hall of Fame της ομάδας και να γιορταστούν μαζί με όλους όσους έχουν προηγηθεί.  

 Καθώς απομένουν περιορισμένοι αγώνες, ο σύλλογος εργάζεται επίσης σε σχέδια για τη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για τους οπαδούς να παρακολουθούν ζωντανά ποδόσφαιρο στο γήπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, με περισσότερες πληροφορίες να κοινοποιούνται σε εύθετο χρόνο.

 Στο πλαίσιο μιας βελτιωμένης προσφοράς περιηγήσεων στα γήπεδα, θα υπάρξουν ακόμη περισσότερες εμπειρίες με θρύλους της ομάδας, δίνοντας στους φιλάθλους την αποκλειστική ευκαιρία να εξερευνήσουν το εσωτερικό του σταδίου μαζί με σπουδαία ονόματα από το παρελθόν του συλλόγου. Αυτά είναι τα λεγόμενα Legends Experiences θα είναι διαθέσιμα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν 2024/25, με τους θαυμαστές να έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με μερικούς, από τους καλύτερους παίκτες που φόρεσαν ποτέ την μπλε φανέλα κατά τη διάρκεια μιας οικείας εξερεύνησης του διάσημου Goodison Park.

 Ένα νέο “Farewell Experience” στο γήπεδο θα δώσει στους υποστηρικτές την ευκαιρία να επισκεφτούν το Goodison park σε μέρες που δεν θα υπάρχουν αγώνες και να απαθανατίσουν αυτές τις στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους, ενώ οι ανανεωμένες ξεναγήσεις ιστορίας θα πραγματοποιούνται καθημερινά για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μια τελευταία βόλτα σε μερικές από τις πιο ιστορικές παρασκηνιακές περιοχές του σταδίου, αλλά και να ζήσετε από πρώτο χέρι πώς είναι να βγαίνετε από τη διάσημη σήραγγα του Goodison υπό τον εμβληματικό ήχο της σειρήνας και του Z-Cars.  

αφησε ενα σχολιο