1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Φίλοι Εβερτονιανς

 Μετά από απόφαση στο κλειστό μας γκρουπ . Καταλήξαμε σε εκδρομή τον Οκτώβριο για το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας στις 22/10/2022.

  Τα απαιτούμενα εισιτήρια που η Έβερτον θέλει για να κάνει ομαδική πώληση έχουν ήδη συγκεντρωθεί και ξεπεραστεί ως αριθμός. Τα περισσότερα μέλη έχουν κλείσει ήδη αεροπορικά εισιτήρια για την εκδρομή στο Λίβερπουλ.

Σκοπός μας όσο είμαστε στο Λίβερπουλ είναι να δούμε:

  • Φυσικά τον αγώνα

  • Να επισκεφτούμε τον πύργο του Prince Rupert’s Tower

    που βρίσκεται στο έμβλημα της ομάδας.

  • Να δούμε το νέο γήπεδο που χτίζεται από κοντά.

  • Ανάλογα με τον ενδιαφέρον να κάνουμε ένα tour στo Goodison park (εκτός αγώνα)

  • Αξίζει να πούμε πως η Έβερτον μας έχει ενημερώσει ότι ετοιμάζει μια έκπληξη

 Να επαναλάβουμε για τα νέα μέλη της λέσχης μας, ότι εμείς φροντίζουμε για το εισιτήριο του παιχνιδιού. Όσον αφορά αεροπορικά εισιτήρια μπορούμε και εκεί να βοηθήσουμε με την σχετική πείρα που έχουμε .

 Επειδή ήδη από την ενημέρωση που έχουμε θα είναι μια εκδρομή που θα συγκεντρώσει αρκετά μέλη μας θα γίνει μια προσπάθεια για ομαδική κράτηση σε ξενοδοχείο. Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε για αυτό ιδανικό για εμάς και για εσάς θα ήταν να έχουμε μια οριστική απάντηση μέχρι τις 31 Αυγούστου 2022. Όμως ακόμα και αν δεν ενδιαφέρεστε για ξενοδοχείο θα πρέπει να έχουμε την οριστική σας απάντηση μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2022 που θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια. Η τιμή του εισιτήριου για την λέσχη μας είναι (£50 εισιτήριο για τους ενήλικους και £25 για ανήλικους)

 Δήλωση συμμετοχής :Greek-toffees@mail.com και κάτω από την δημοσίευση αυτού του άρθρου στο facebook

Τέλος όσοι δεν είναι μέλη και ενδιαφέρονται να γίνουν μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά εδώ

αφησε ενα σχολιο