1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ 4 ΒΑΘΜΟΙ

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ 4 ΒΑΘΜΟΙ

  Η αφαίρεση βαθμών της Έβερτον για παραβίαση των κανόνων κερδοφορίας και βιωσιμότητας της Πρέμιερ λιγκ μειώθηκε από 10 βαθμούς σε 6 βαθμούς.

 Επιτέλους βγήκε απόφαση  και την Έβερτον επιστρέφονται  4 από τους 10 βαθμούς μετά την ακρόαση της ανεξάρτητης επιτροπής εφέσεων για την αρχική τιμωρία. Σε επίσημη ανακοίνωση της η ομάδα μας δηλώνει ικανοποιημένη που η προσφυγή  είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση της ποινής και αφοσιωμένη στη συνεργασία με την Πρέμιερ λιγκ για τις διαδικασίες που κινήθηκαν για τη λογιστική περίοδο που λήγει τον Ιούνιο του 2023.Η Έβερτον άσκησε έφεση για την κύρωση που της επιβλήθηκε για εννέα λόγους, καθένας από τους οποίους αφορούσε την κύρωση και όχι το γεγονός της παραβίασης, την οποία παραδέχτηκε ο σύλλογος. Δύο από αυτούς τους εννέα λόγους έγιναν δεκτοί από το Συμβούλιο Προσφυγών,που αντικατέστησε την αρχική αφαίρεση βαθμών από δέκα σε έξι βαθμούς.

Η ‘Εβερτον έτσι ανεβαίνει δύο θέσεις και πλέον είναι στους 25 βαθμούς ισόβαθμη με την Μπρέντφορντ και πάνω από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

 

αφησε ενα σχολιο