1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΝΑΣ ΦΕΥΓΕΙ -ΕΝΑΣ ΜΕΝΕΙ

ΕΝΑΣ ΦΕΥΓΕΙ -ΕΝΑΣ ΜΕΝΕΙ

 Νέες φήμες για τον Richarlison που πλέον θεωρείτε σχεδόν δεδομένο ότι θα φύγει. Αντίθετα με τον  Dominic Calvert-Lewin που εκφράζεται σιγουριά ότι θα μείνει στην ομάδα.

 Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Bruno Adrade έγραψε ότι η Έβερτον με την Τότεναμ βρίσκονται σε «προχωρημένες διαπραγματεύσεις» για μια συμφωνία 51,2 εκατομμυρίων λιρών(60 εκατομμυρίων ευρώ) με το συμβόλαιο του παίκτη να είναι ήδη υπό συζήτηση. Ο Richarlison αγοράστηκε από την Γουότφορντ για 35 εκατομμύρια λίρες τα μπόνους στόχων ήταν αλλά 15 εκατομμύρια λίρες ,δηλαδή σύνολο 50 εκατομμύρια λίρες. Αν βάλουμε τους μισθούς που εισέπραξε ο παίκτης στην τετραετία που βρίσκεται στην ομάδα, εύκολα καταλαβαίνουμε ότι η Έβερτον σε αυτό το ποσό πουλάει με ζημία ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της. Λογικά έμοιαζε δύσκολο να φύγει σε αυτή την τιμή. Λίγη ώρα μετά ήρθε η διάψευση του δημοσιεύματος. Η Τότεναμ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Richarlison από την Έβερτον αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Athletic, David Ornstein . Αλλά ο σύλλογος του βόρειου Λονδίνου δεν πιστεύεται ότι έχει κάνει προσφορά μέχρι στιγμής για τον 25χρονο.

 Αντίθετα με τον Richarlison που μοιάζει βέβαιο ότι θα φύγει από την Έβερτον ο  Kevin Campbell πρώην επιθετικός της ομάδας μας και αναλυτής του Skysports δηλώνει σίγουρος ότι ο Calvert-Lewin θα μείνει στην ομάδα μας  «Νομίζω ότι οι εικασίες (εξόδου) έχουν τελειώσει. Ο Dominic Calvert-Lewin, πρέπει να αρχίσει να παίζει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ξέρετε, είχε μια φρικτή περασμένη σεζόν. Τερμάτισε καλά, σημειώνοντας προφανώς το γκολ (που εξασφάλισε την παραμονή) αλλά έπαιξε λίγο και ήταν έξω για πολύ.Έτσι πρέπει να επιστρέψει στο να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα, να βγει εκεί έξω και να σκοράρει και να αποτελεί απειλή. Έτσι νομίζω ότι ο Frank Lampard θα θέλει να συνεργαστεί μαζί του” O Campbell δεν είναι ο μόνος που εκφράζει βεβαιότητα ότι ο DCL θα μείνει, δημοσιογράφοι και αναλυτές θεωρούν ότι η Έβερτον δεν θα αφήσει να φύγουν δύο από τα αστέρια της στην ίδια μεταγραφική περίοδο. 

 

αφησε ενα σχολιο