1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΝΑ ΟΧΙ – ΕΝΑ

ΕΝΑ ΟΧΙ – ΕΝΑ ΙΣΩΣ

 Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, δημοσιογράφο ειδικό στις μεταγραφές η Έβερτον είναι ο πιο πιθανός προορισμός του Che Adams. Αντίθετα αρνήθηκε την πρόταση της ομάδας μας ο Moussa Dembelle της Λιον

 Μετά την αποχώρηση του Richarlison και τον τραυματισμό του Dominic Calvert-Lewin, ο Frank Lampard προσπαθεί απεγνωσμένα να φέρει έναν επιθετικό πριν από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Σεπτεμβρίου και ο Che Adams δείχνει να είναι από τους κορυφαίους στόχους των μπλε.

 Μάλιστα ενώ πιστεύαμε ότι η ομάδα μας δεν έχει πολλές πιθανότητες να φέρει τον διεθνή Σκωτσέζο επιθετικό. Ο Fabrizio Romano είπε στο Give Me Sport ότι η Έβερτον είναι η ομάδα που έχει περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσει τον Che Adams, με τους Toffees να θέλουν πραγματικά να προσελκύσουν τον επιθετικό της Σαουθάμπτον.

 

 Η Έβερτον είναι μεταξύ των ομάδων που θα «απορρίψει» ο Moussa Dembele της Λιόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία. Ο 26χρονος διανύει τον τελευταίο χρόνο της συμφωνίας του με τον σύλλογο της Ligue 1 και σκέφτεται αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

 Ωστόσο, καθώς το μέλλον του είναι αβέβαιο, δεν αποτελεί έκπληξη ότι έχει συνδεθεί με μια μετακόμιση αυτό το καλοκαίρι. Στην Αγγλία, η Γουέστ Χαμ, η Νότιγχαμ Φόρεστ, η Φούλαμ, η Γουλβς και τώρα η Έβερτον έχουν ρωτήσει για τον παίκτη, αλλά έχουν απορριφθεί. Αυτό σύμφωνα με τον Foot Mercato, ο οποίος λέει ότι το σχέδιο του Dembele είναι να παραμείνει στη Λυών για αυτή τη σεζόν καθώς θα σκέφτεται το μέλλον του.

αφησε ενα σχολιο