1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ

 Ενδείξεις ότι η πώληση της Έβερτον στην αμερικανική κοινοπραξία προχωρά θετικά, αφού οι άνθρωποι της περιηγήθηκαν στο προπονητικό γήπεδο του συλλόγου και στον χώρο του νέου γηπέδου στην προκυμαία του Λίβερπουλ.

  Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι, Peter Kenyon(φώτο), ηγείται του ομίλου που αποτελείται από τον μεγιστάνα των ακινήτων Maciek Kaminski και τον μεγιστάνα του χρυσού John L. Thornton. Οι τρεις τους, μαζί με τους γιους τους τον Mikhail Kaminski και τον John-Randolph Thornton, γνωστό ως JR είχαν συνομιλίες με τον Farhad Moshiri στο Μονακό και τον πρόεδρο Bill Kenwright στο Λονδίνο.

 Μερικά μέλη του γκρουπ ταξίδεψαν επίσης στο Μέρσεϊσαϊντ, όπου είδαν επίσης στα γραφεία της Έβερτον στο εμβληματικό κτίριο Liver του Λίβερπουλ, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας το Finch Farm και το Goodison Park. Σύμφωνα πάντα με την Athletic η συμφωνία αποκλειστικότητας που έχουν με τον Moshiri είναι κοντά στο να λήξει, αλλά υπάρχει ελπίδα μετά την προσφορά που έχει υποβάλει η κοινοπραξία ότι μπορεί να επιτευχθεί μια συμφωνία που θα δει την κοινοπραξία να γίνει ο κύριος ιδιοκτήτης του συλλόγου εντός των επόμενων εβδομάδων.

 Η Athletic επιμένει ότι το ιδανικό σενάριο από πλευράς Moshiri, θα ήταν να παραμείνει μεγαλομέτοχος στο μετοχικό σχήμα της ομάδας με ένα μειωμένο πλειοψηφικό πακέτο μετοχών ή έστω ως ένας σημαντικός μέτοχος μειοψηφίας. Με δεδομένο ότι έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ανέγερση του νέου γηπέδου, θέλει να συμμετάσχει στο σχήμα όταν το γήπεδο θα είναι έτοιμο. Η κοινοπραξία υπό την ηγεσία του Kenyon θέλει να αγοράσει όλες τις μετοχές της Moshiri, αλλά υπάρχει η σκέψη ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει σταδιακά.

αφησε ενα σχολιο