1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ

 Ο James Tarkowski έμεινε εντυπωσιασμένος από την υποδοχή που για ακόμα μια φορά επιφύλαξαν οι φίλοι της ομάδας έξω από το Goodison park στην άφιξη της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα με την Τσέλσι.

 Ο νέος κεντρικός αμυντικός της ομάδας είπε: Η υποστήριξη που έδωσαν στην ομάδα την περασμένη σεζόν ήταν απίστευτη. Είδατε πόσο μεγάλη είναι η βάση των θαυμαστών. Παρά την δύσκολη σεζόν, οι οπαδοί της Έβερτον έμειναν πίσω από την ομάδα τους περισσότερο από ποτέ. Νομίζω ότι είναι ένας τεράστιος παράγοντας για αυτόν τον σύλλογο. Ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν επιτυχημένοι καιροί και, με το ταλέντο που έχουμε στην ομάδα, μπορούμε να δώσουμε στους οπαδούς κάτι που πραγματικά θα απολαμβάνουν.”

 Μιλώντας ειδικά για την υποδοχή των φιλών της ομάδας είπε ” Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Άφησα το τηλέφωνό μου κάτω και φρόντισα να το απολαύσω. Να το δω. Ο αριθμός των ανθρώπων που μας επευφημούσαν ήταν απλώς ιδιαίτερος. Τίμιο παιχνίδι για τους οπαδούς γιατί είναι πραγματικά πίσω μας. Ελπίζουμε ότι θα παραμείνει έτσι.”

αφησε ενα σχολιο