1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ COADY

ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ COADY Η ΑΠΟΛΥΣΗ LAGE;

Ένα ερώτημα που έχουν εκφράσει πολλοί Έβερτονιανς, από την στιγμή που έγινε γνωστή η απόλυση του Bruno Lage από τον πάγκο της Γούλβς, είναι κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει τον δανεισμό στην Έβερτον του Conor Coady.

 Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Conor Coady με τον James Tarkowski έχουν δέσει αρμονικά στο κέντρο της άμυνας της Έβερτον και έχουν βοηθήσει ώστε η ομάδα να έχει αυτή την στιγμή την καλύτερη άμυνα της Πρέμιερ λιγκ. Ο δε Coady βγάζει ήδη από τους πρώτους αγώνες μια ηγετική φυσιογνωμία, που μας είχε λείψει τα τελευταία χρόνια στην άμυνα της ομάδας. Όμως στην Έβερτον είναι δανεικός και όσο τρίβαμε τα χέρια στην αρχή με το ανέλπιστο δώρο του Bruno Lage, τόσο προβληματίζει αρκετούς Εβερτόνιανς η πιθανότητα ο νέος προπονητής της Γούλβς να θέλει τον Coady πίσω στην ομάδα.

 Όμως η αλήθεια είναι ότι όποιος προπονητής και να έρθει στην Γούλβς μέχρι το τέλος της σεζόν δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα, μια και ο δανεισμός του Coady δεν έχει ρήτρα ανάκλησης, αντίθετα έχει ρήτρα εξαγοράς από την ομάδα μας. Το τι μπορεί να γίνει μετά το τέλος της σεζόν, είναι πολύ νωρίς για να το αξιολογήσουμε. Δεδομένο είναι ότι ο Coady δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γούλβς μέχρι το 2025. Το να συζητάμε το τι μπορεί να γίνει το επόμενο καλοκαίρι είναι σίγουρα πρόωρο, άλλωστε φέτος η αμυντική γραμμή της ομάδας μας έχει βάθος και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο Cοady θα παραμείνει το ίδιο θετικός και βασικός και στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

 Αν όμως δοκιμάζαμε μια πρόβλεψη, αυτό που θα κρίνει την παραμονή του Coady στην ομάδα είναι η απόδοση του  στην ομάδα μας. Βέβαια ακόμα και να μην υπήρχε η ρήτρα εξαγοράς το βασικό πρόβλημα της Γούλβς δεν είναι σε καμία περίπτωση στην άμυνα, που έχει δεχτεί μεν 9 γκολ σε 8 παιχνίδια αλλά τα 3 είναι στο παιχνίδι με την εκπληκτική αυτή την περίοδο Μάντσεστερ Σίτι, ενώ έχει κρατήσει το μηδέν σε 3 παιχνίδια.Το πρόβλημα της είναι στην επίθεση με μόλις 3 γκολ σε στο ενεργητικό της μέχρι στιγμής.

 

 

αφησε ενα σχολιο