1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ MOSHIRI ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ MOSHIRI ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Ο μεγαλομέτοχος της Έβερτον Farhad Moshiri επιβεβαίωσε στην FAB (Συμβουλευτική Επιτροπή Φιλάθλων) της Έβερτον, ότι υπάρχουν και άλλοι επενδυτές που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας.

Συγκεκριμένα σε επιστολή που ανέβασε στο Internet η Συμβουλευτική επιτροπή των φίλων τη ομάδας γράφει:

 “Η Συμβουλευτική Επιτροπή Φιλάθλων ζήτησε μια συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Farhad Moshiri τον Φεβρουάριο υπό το φως του αυξανόμενου αριθμού ρεπορτάζ σχετικά με την πώληση της ομάδας. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής Φιλάθλων παρακολούθησαν μια συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, καθώς ο κ Ο Moshiri δεν βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρόντες στη συνάντηση, ήταν ο κ. Moshiri, μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπή Φιλάθλων και μέλη της ανώτερης ηγετικής ομάδας της Έβερτον. Ζητήσαμε τη συνάντηση για να μπορέσουμε να θέσουμε τις ανησυχίες και τα ζητήματα των φίλων της ομάδας απευθείας σε αυτόν. Θεωρούμε ότι ήταν εξαιρετικά σημαντικό που αφιέρωσε χρόνο για να ακούσει, απευθείας τους εκλεγμένους φίλους εκπροσώπους της ομάδας, για να απαντήσει ό,τι έχει σημασία για αυτούς.

 Είναι σαφές ότι υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που δεν μπορούν να απαντηθούν ακόμη, για νομικούς λόγους, λόγω του ότι υπάρχουν μια συμφωνία αγοράς μετοχών (SPA) με την 777 που ισχύει έως τις 31 Μαΐου, αλλά η συνάντηση μας εδωσε την ευκαιρία να ενισχυθεί το συναίσθημα των φίλων σε μια σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένης της καταλληλότητας των 777 Partners, ακόμα για να επικυρώσουμε πληροφορίες που έχουμε ήδη λάβει ή γνωρίζουμε και για να έχουμε σαφήνεια για κάποιες άλλα θέματα.

 Ξεκαθαρίσαμε την απογοήτευσή μας που χρειάστηκε τόσο πολύς χρόνος για να διευθετηθεί η συνάντηση, και  προ τρέψαμε τον κ. Moshiri να εργαστεί σκληρότερα για να διατηρήσει τους μεγαλύτερους μετόχους της ομάδας. δηλαδή τους φιλάθλους της, ενημερωμένους με καλύτερη επικοινωνία, όποτε υπάρχουν νέες εξελίξεις που μπορούν να ανακοινωθούν.

 Ο κ. Moshiri μας είπε ότι αποδέχτηκε τους προβληματισμούς μας, λέγοντας ότι ήταν σωστά ( σ.σ αυτά που το ζήτησαν) και ζήτησε συγγνώμη γιατί η συνάντηση καθυστέρησε τόσο πολύ. Δέχτηκε επίσης ότι θα έπρεπε να υπάρχουν καλύτερη επικοινωνίας και συχνότερη. Επιβεβαίωσε ότι έχει προσεγγίσεις από άλλους ενδιαφερόμενους (για την αγορά των μετοχών της ομάδας), αλλά ότι δεν μπορεί να μιλήσει με κανένα από αυτά όσο υπάρχει η συγκεκριμένη συμφωνία αγοράς μετοχών . Έχουμε στείλει επιστολή στον κ. Moshiri, ζητώντας νέα συνάντηση μετά τις 31 Μαΐου, για να ενημερωθούμε για οποιαδήποτε εξελίξεις ή επόμενα βήματα.”

Συμβουλευτική Επιτροπή Φιλάθλων της Έβερτον

 

αφησε ενα σχολιο