1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΝΤΕΜΑΡΑΖ MOSHIRI

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΝΤΕΜΑΡΑΖ MOSHIRI

Ο μεγαλομέτοχος Farhad Moshiri σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την απάντησή του στο Φόρουμ Φιλάθλων του συλλόγου μίλησε και στην ραδιοφωνική εκπομπή του Jim White στο talkSPORT.

Πιστεύεται ότι οι οπαδοί της Έβερτον εξακολουθούν να πιστεύουν σε εσάς και τις αποφάσεις σου;

 Λοιπόν, το ελπίζω. Βάζω τα χρήματά μου εκεί που πρέπει και αυτό είναι ότι περισσότερο μπορεί να κάνει ένας ιδιοκτήτης και το έχω κάνει. Ορισμένες από τις αποφάσεις που έχουμε πάρει είναι μαζί με τους οπαδούς, σωστά; Όλοι οι προπονητές που έφυγαν οδηγήθηκαν από τους οπαδούς, όχι από εμένα αρχικά. Πιστεύω ότι πρέπει να μείνεις με τον προπονητή για να λειτουργήσουν τα συστήματα, οι παίκτες που έφερε. Έχω μεγάλη πίστη στον Φρανκ ότι θα τα καταφέρει σωστά.

Τι λέτε σε όσους σχεδιάζουν να διαδηλώσουν αυτό το Σαββατοκύριακο;

Λοιπόν, νομίζω ότι η διαμαρτυρία είναι δημοκρατικό δικαίωμα όλων, σωστά; Έτσι, νομίζω ότι το συναίσθημα είναι γνωστό αν επικοινωνείς. Αλλά θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο πράγμα είναι να υποστηρίζεις την ομάδα. Πρέπει λοιπόν να το δώσουμε και θα μας το επιστρέψουν.

Farhad, τελικά, έχετε ακόμα πίστη στα άτομα που βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο σας; Πολλοί οπαδοί της Έβερτον σας ζητούν να τους απολύσετε;

Βρίσκονται εκεί πολύ καιρό. Μερικοί είναι νέες προσλήψεις, αλλά είναι μακροχρόνια, είναι αφοσιωμένα, είναι ντόπιοι και είναι τόσο σημαντικό να παραμείνει ο σύλλογος στο Λίβερπουλ και οι ρίζες του στο Λίβερπουλ. Αυτές είναι οι ρίζες του συλλόγου. Αγαπούν τον σύλλογο και παρακολουθούν αγώνες υπό όλες τις συνθήκες και απλώς χτίζουμε ένα γήπεδο 760 εκατομμυρίων λιρών που θα είναι ένα από τα καλύτερα στη χώρα, αυτό είναι μια τεράστια πρόκληση για έναν σύλλογο. Νομίζω ότι πρέπει να αναγνωριστεί ότι περνάμε σε μια μεταμόρφωση και εργάζονται εξαιρετικά σκληρά και έχω προσθέσει στο διοικητικό συμβούλιο άτομα κάθε τόσο με υποστήριξη και θα το κάνω ξανά. Δεν μπορείς να παίρνεις απλώς βιαστικές αποφάσεις. Έχουμε δύο μεγάλα παιχνίδια, το Σάββατο και την 21η του μήνα, και αυτό είναι το μόνο επίκεντρο.

αφησε ενα σχολιο