1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ;

 Η απόλυση του Frank Lampard έχει δημιουργήσει μια έντονη κινητικότητα και παρασκηνιακές συζητήσεις με διάφορους προπονητές. Τι λένε όμως οι στοιχηματικές εταιρίες ποιος θεωρούν ως φαβορί και ποιους ως αουτσάιντερ;

Η εύρεση του διαδόχου του Frank Lampard για τον πάγκο της ομάδας, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.Πρώτη προτίμηση της ομάδας, κατά τα φαινόμενα είναι ο Marcelo Bielsa. Ο Αργεντινός προπονητής γράφτηκε πολύ νωρίς ότι αρνήθηκε την πρόταση της ομάδας, κάτι τέτοιο όμως φάνηκε στην πορεία πως ήταν μάλλον πρόωρο συμπέρασμα. Ο Bielsa γράφεται πως έχει αρκετούς προβληματισμούς σε σχέση με το ρόστερ της ομάδας. Με τα τελευταία δημοσιεύματα να τον εμφάνιζαν θετικό να αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι, ακόμα και αν αυτή υποβιβαστεί. Ως χθες το απόγευμα ήταν το πρώτο φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες όμως υποχώρησε στην δεύτερη θέση.

Αν όντως κάτι τέτοιο ισχύει, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να γνωρίζουμε κατά πόσο ισχύει κάθε δημοσίευμα. Ο Sean Dyche ίσως να είναι το φαβορί για να αναλάβει την ομάδα. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως από το χθες το απόγευμα, είναι ο πρώτος υποψήφιος των στοιχηματικών εταιριών να αναλάβει την ομάδα. Σύμφωνα με την Mirror ο πρώην προπονητής της Μπέρνλι αναμένεται να έχει συνομιλίες με τον Fadhad Moshiri και το διοικητικό συμβούλιο της Έβερτον σήμερα.

Ο μέχρι τον Νοέμβριο προπονητής της Σάουθαμπτον, Ralph Hasenhüttl είναι το 3ο φαβορί των στοιχηματικών εταιριών όμως σε αυτή την φάση δεν φέρεται να έχει υπάρξει ακόμα καμία συζήτηση με τον Αυστριακό προπονητή. Κάποια στιγμή διαβάσαμε και  δημοσιεύματα για τον Ισπανό Marcelino Toral πρωην προπονητή των Σεβίλη, Βιγιαρεαλ, Βαλένθια και της Αθλέτικ Μπιλμπαο που όμως και αυτός δεν έχει καμία επίσημη κρούση και πλέον η περίπτωση του έχει πέσει πολύ χαμηλά. Ο Dungan Ferguson είχε πρόταση από την ομάδα της Λιγκ 1 Φόρεστ Γκριν. όμως την απέρριψε και αυτό τον έχει κάπως ανεβάσει στις προβλέψεις των στοιχηματικών εταιριών ως 4ο φαβορί. Ποιο χαμηλά στην λίστα συναντάμε τους Wayne Rooney και Sam Allardyce με σαφώς λιγότερες πιθανότητες να αναλάβουν την ομάδα.

 Ο λαλίστατος Big Sam δεν θεωρεί ο ίδιος ότι έχει πολλές πιθανότητες μιλώντας στο podcast No Tippy Tappy Football το παραδέχθηκε χωρίς βέβαια να χάσει την ευκαιρία να προματάρει τον εαυτό του δηλώνοντας: “Αν πήγαινα στην Έβερτον, θα με είχαν ήδη τηλεφωνήσει. Γνωρίζω τον Farhad Moshiri και τον σέβομαι πολύ και τα χρήματα που έχει δώσει για την Έβερτον. Δεν έχουν επενδύσει όπως έχει επενδύσει η Νιούκαστλ. Έχουν επενδύσει σε παίκτες που δεν έχουν αποδώσει μέσω διαφόρων προπονητών. Αγόρασα μόνο δύο όταν ήμουν εκεί, αλλά συνεχίζει να αντέχει το επίτευγμά μου, γιατί ήταν το καλύτερο. Από τη 16η, τη 17η θέση στην 8η θέση σε 22 αγώνες. Έτσι, αυτό που χρειάζονται είναι κάποιος που μπορεί να μπει και να κάνει την ομάδα να λειτουργήσει σωστά αμέσως. Σε αντίθεση με όλη την αρνητικότητα που συμβαίνει, μιλάμε για την άμυνα και είναι αλήθεια. Γι’ αυτό βρίσκονται στο κάτω μέρος του πρωταθλήματος.

 

αφησε ενα σχολιο