1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ GREEK-TOFFEES

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ GREEK-TOFFEES

 Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τους Greek-toffees, μια μέρα που συνηθίζουμε να κάνουμε μια ιδιαίτερη αναφορά, αλλά και σας ενημερώνουμε για την ετήσια συνέλευση όλων των μελών μας που πλέον έχει γίνει θεσμός.

 Πριν 11 χρόνια ανέβηκε το πρώτο μας κείμενο (διαβάστε το εδώ) αρχικά στο μπλόγκ Greek-toffees . Ένα μπλογκ που σας κράτησε παρέα με καθημερινά άρθρα ενημέρωσης-ιστορίας-απόψεων κ.α για την αγαπημένη μας Έβερτον, πριν αναβαθμιστεί στην σελίδα που διαβάζουμε σήμερα.

 Επίσης σήμερα πριν 7 χρόνια αξίζει να αναφέρουμε ότι έπεσε και η πρώτη ιδέα για να γίνουμε λέσχη φίλων της ομάδας (διαβάστε το εδώ). Μέσα στα 7 αυτά χρόνια Έλληνες Έβερτόνιανς έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι είμαστε διαφορετικοί και φτιάξαμε μια διαφορετική λέσχη. Με ανθρώπους σοβαρούς και υπεύθυνους δείχνουμε πως μπορείς να διαφέρεις υποστηρίζοντας χωρίς μισαλλοδοξία και οπαδικές κορώνες την ομάδα σου. Ακόμα φροντίζουμε και

  • Κρατάμε μακριά από την λέσχη μας οποιοδήποτε βγάζει αυτό το κακώς εννοούμενο οπαδισμό που μας βρίσκει κάθετα αντίθετους ως άποψη και αισθητική.

  • Έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε γνωστή την ιστορία της αγαπημένης ομάδας. Ταυτόχρονα κάνοντας γνωστή την ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, μια και η Έβερτον έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο ξεκίνημα και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Με κινήσεις όπως η έκδοση της ιστορίας της ομάδας .Τα βίντεο μας αλλά και οι εκπομπές μας στο youtube.

  • Δώσαμε και δίνουμε λόγο σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους Εβερτόνιανς είναι χαρακτηριστικό ότι 11 μέλη-φίλοι της ομάδας γράφουν στην ιστοσελίδα μας ενώ 12 ακόμα μέλη-φίλοι της ομάδας έχουν βγει και στις εκπομπές μας.

  • Πάμε μαζί εκδρομές, διοργανώνουμε συναντήσεις για να δούμε παιχνίδια και προσπαθούμε και ενισχύουμε την συσπείρωση των μελών μας.

  • Τέλος είμαστε η μοναδική λέσχη που κάθε χρόνο δίνει τον λόγο σε όλα τα μέλη της. Σε μια μορφή άμεσης δημοκρατίας αποφασίζουμε κάθε χρόνο για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την λέσχη μας.

 Όπως κάθε χρόνο ανακοινώνουμε την ετήσια συνέλευση της λέσχης μας. Η οποία θα διεξαχθεί μέσα από την σελίδα των μελών της λέσχης μας στο facebook (βρείτε την εδώ)

Σας καλούμε και φέτος στην διαδικτυακή συνέλευση της λέσχη μας στις 26 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι με θέματα:

  1. Εκδρομή για την επόμενη σεζόν και συζήτηση για εκδρομές.

  2. Αναμνηστικά της λέσχης ψηφοφορία.

  3. Δραστηριότητες ενημέρωση και συμμετοχή.

  4. Νέο Δ.Σ

  5. Θέματα που μπορούν να θέσουν τα μέλη μας-Απορίες-Ερωτήσεις.

                                    

Το δ.σ. των Greek-toffees

αφησε ενα σχολιο