1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ευκαιρία να μπούμε στην

Ευκαιρία να μπούμε στην 6άδα του πρωταθλήματος

Δώδεκα ολάκαιρες μέρες μας έμειναν για την επιστροφή στην κανονικότητα της PL. Ένα ματς μας περιμένει στις 26 Δεκεμβρίου, ένα ματς do or die! Η προετοιμασία μας πήγε καλά στη μακρινή Αυστραλία με 2 νίκες επί της Σέλτικ (στα πέναλτυ) και της Σύδνευ Γουόντερερς.

Με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα έχουμε επίσης και ελάχιστες απουσίες, αν όλα πάνε ρολόι! Οπότε πάμε για ένα σερί που θα μας βγάλει από τους μπελάδες για την παραμονή μας στο πρωτάθλημα! Για μένα δύο είναι οι στόχοι της φετινής σεζόν.

1. Κλειδώνουμε από νωρίς την παραμονή και

2. Επενδύουμε όλο και περισσότερο στους νέους της ομάδας μας (Everton U23-U21)

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω γνώση για τις ομάδες νέων και τα νέα ταλέντα στις ακαδημίες, όμως σίγουρα θα υπάρχουν παιδιά που μπορούν να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να διαπρέψουν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Παρότι είμαστε μία σκάλα από τον υποβιβασμό, παρόλα αυτά η ομάδα μ’ αρέσει πολύ περισσότερο από την περσινή!

Όσον αφορά το γυναικείο τμήμα της ομάδας μας, το οποίο αυτό το γνωρίζω πολύ καλά (χαχαχα), η ομάδα μας δεν αγωνίστηκε την Κυριακή με τη Brighton λόγω του παγωμένου αγωνιστικού χώρου. Επίσης έγινε η κλήρωση για το FA Cup στις γυναίκες και στις 8 Γενάρη θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας μία εκ των Huddersfield v Birmingham.

Επόμενο ματς για τη γυναικεία ομάδα μας είναι η Tottenham στο Brisbane Road του Λονδίνου σήμερα στις 21.00 το οποίο θα μεταδωθεί από τη σελίδα της FA στο FA Player.Οι τελευταίοι 5 αγώνες και για τις 2 ομάδες είναι 2 νίκες και 3 ήττες. Γενικά είμαστε σε περίοδο ντεφοραρίσματος, παρόλα αυτά είναι εφικτό μία επαγγελματική νίκη. Η Everton έχει τη 2η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος και την 4η καλύτερη άμυνα. Δύσκολα δέχεται γκολ, όμως δύσκολα βάζει κιόλας. Το σύνολο γενικά είναι πολύ συμπαγές και η άμυνα μας είναι ένα προσόν μας. Με νίκη ξαναμπαίνουμε στην 6άδα του πρωταθλήματος έχοντας και λιγότερο ματς από τη West Ham.

Επειδή η Tottenham ανέβηκε στη Super league το 2019, η παράδοση δεν είναι μεγάλη, όμως στο Λονδίνο έχουμε 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, μία απ’ όλα δηλαδή.

αφησε ενα σχολιο