1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ

ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ

 Ο Γάλλος επιθετικός Neal Maupay κάνει μια κακή σεζόν στην ομάδα μέχρι στιγμής.  Ο 26χρονος επιθετικός σε 20 εμφανίσεις έχει μόλις 1 γκολ. Αυτό που τώρα έρχεται στην δημοσιότητα είναι ότι είχε πρόταση την οποία αποδέχθηκε η ομάδα μας.

 Ο Fabrizio Romano έγραψε σε tweet του, μπορεί να φύγει από την Έβερτον στο τέλος της σεζόν. Ο ατζέντης του Federico Pastorello είπε στο TMW: «Η Σαλερνιτάνα τον ήθελε, η Έβερτον ολοκλήρωσε τη συμφωνία τον Ιανουάριο και μετά άλλαξε προπονητή θα δούμε τον Ιούνιο».

  Φυσικά ο Romano έχει δίκιο, ο Maupay είναι αρκετά πιθανόν να φύγει. Ειδικά αν έχει συνέχεια ο Ellis Simms με καλές εμφανίσεις και γκολ, αλλά με δεδομένη και την επιστροφή του Thomas Cannon από την Πρέστον, η ομάδα θα έχει 4 επιθετικούς, ξανά στο ρόστερ της το καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα υψηλό (φτάνει περίπου στις 50 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα) αλλά η προσφορά δεν είναι για την ώρα η αναμενόμενη, Έτσι είναι λογικό αν παρουσιαστεί ευκαιρία ο Maupay να πουληθεί για να απελευθερώσει χώρο στην μισθοδοσία.

 

 

αφησε ενα σχολιο