1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ MOSHIRI

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ MOSHIRI

 Πριν λίγες μέρες μια συλλογικότητα 17 ομάδων από λέσχες της ομάδας και ομάδων στα κοινωνικά δίκτυα έγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στον Μοσίρι, καλώντας τον πλειοψηφικό μέτοχο των μπλε να σταματήσει την πτώση της ομάδας. Χθες ήρθε η απάντηση του μεγαλομετόχου, μεταφρασμένη μπορείτε να την διαβάσετε παρακάτω.

Αγαπητό Φόρουμ οπαδών της Έβερτον,

 Σας ευχαριστώ για την επιστολή σας και, επίσης, το πιο σημαντικό για όλα όσα κάνετε για την ομάδα. Ως πλειοψηφικός μέτοχος και περήφανος θεματοφύλακας της Έβερτον, τρέφω τον μέγιστο σεβασμό για την υποστήριξη των Εβερτονιανς. Έχω επίσης πλήρη επίγνωση και κατανοώ τις ανησυχίες που μπορεί να έχουν οι οπαδοί.

 Ελπίζω μέσα από τις δύο ανοιχτές επιστολές μου προς τους οπαδούς τους τελευταίους 12 μήνες να έχω δώσει σαφήνεια για τη θέση μου, τη δέσμευσή μου και την κατεύθυνση του συλλόγου. Το Φόρουμ, αλλά και η συμβουλευτική επιτροπή φιλάθλων, οι επιτροπές στις λέσχης υποστηρικτών και πολλές άλλες ομάδες φιλάθλων  αποτελούν το πιο ισχυρό δίκτυο επικοινωνίας οπαδών από οποιονδήποτε σύλλογο στην Πρέμιερ Λιγκ.

  Σχεδόν επτά χρόνια από την άφιξή μου στον σύλλογο, αύξησα σημαντικά την επένδυσή μου και το νέο μας γήπεδο έγινε πραγματικότητα. Επανεξετάζουμε τακτικά την απόδοσή μας και ξεκινάμε τις αλλαγές όπου πιστεύουμε ότι ο σύλλογος δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε δει εναλλαγές σε διευθυντές, διευθυντές ποδοσφαίρου και πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αλλά πάντα καθώς προσπαθούσαμε να πετύχουμε. Ενώ, σχεδόν σε κάθε περίπτωση, η αλλαγή υποστηρίχθηκε και ενθαρρύνθηκε από τους οπαδούς, η σταθερότητα πρέπει να είναι το κλειδί για την πρόοδο.

 Έχω πίστη στη δουλειά που γίνεται όχι μόνο από τον προπονητή μας, αλλά και τον διευθυντή ποδοσφαίρου και το διοικητικό μας συμβούλιο. Αυτή η πίστη βασίζεται στη γνώση μου για το βάθος και την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται τόσο στη Finch Farm όσο και στο Royal Liver  και του σχεδίου που υπάρχει. Είμαι βέβαιος ότι έχουμε ειδικευμένους, έμπειρους και συγκεντρωμένους επαγγελματίες σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου. Όλοι συμφωνούμε ότι η τρέχουσα θέση μας στο πρωτάθλημα πρέπει και θα βελτιωθεί.

  Χαιρετίζω τα σχέδια για τη συμβουλευτική επιτροπή φιλάθλων να φιλοξενήσει μια σειρά συνεδριάσεων με φίλους της ομάδας για να συγκεντρώσει σχόλια, σκέψεις και ανησυχίες μέρος των οποίων είναι και το Φόρουμ. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι εκπρόσωποι από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου θα συνεργαστούν με την συμβουλευτική επιτροπή φιλάθλων και συναντηθείτε με τον καθορισμένο εκπρόσωπό της για να συζητήσετε τα συλλεγμένα σχόλια των θαυμαστών το συντομότερο δυνατό μετά την ολοκλήρωση αυτών των προγραμματισμένων συνεδριών.

Η δικιά μου εστίαση, του συλλόγου και των φιλάθλων είναι ευθυγραμμισμένη μια καλύτερη Έβερτον και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να προχωρήσουμε με εποικοδομητικό και θετικό τρόπο.

Με τις καλύτερες ευχές μου

Φαρχάντ

αφησε ενα σχολιο