1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΞΑΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ

ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΞΑΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ 777 PARTNERS

 Όλο και πιο μπερδεμένο γίνεται το ιδιοκτησιακό στην Έβερτον μια και οι 777 Partners κατέθεσαν την Παρασκευή νέα δόση χρημάτων ύψους 8 εκατομμυρίων λιρών και καθώς φαίνεται προσπαθούν να ολοκληρώσουν την συμφωνία.

 Διάφορα δημοσιεύματα έγραφαν ότι είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει η συμφωνία, μετά τα νέα προβλήματα από μήνυση της Leadenhall Capital, για απάτη ύψους 600 εκατομμυρίων που κατατέθηκε εναντίον τους. Τα προβλήματα με την Αυστραλιανή αεροπορική εταιρία που πέρασε σε εθελοντική διαχείριση. Όπως και τις καθυστερήσεις πληρωμών προσωπικού στην Σταντάρ Λίεγης. Μάλιστα πολλά δημοσιεύματα εμφάνιζαν τον Farhad Moshiri να τους πρότεινε να ανακαλέσουν την εξαγορά της ομάδας.

 Όμως οι 777 Partners προσπαθούν να τηρήσουν το κομμάτι τις συμφωνίας με τον Farhad Moshiri. Ένα κομμάτι που τους ήθελε να καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας όσο διαρκεί το τεστ ιδιοκτητών . Σύμφωνα με το Sky Sports κατέθεσαν την Παρασκευή νέα δόση χρημάτων ύψους 8 εκατομμυρίων λιρών. O λόγος που μπορεί να το κάνουν αυτό οι 777 Partners είναι καθώς φαίνεται ότι έχουν ελπίδες ότι θα ολοκληρώσουν την συμφωνία.

 Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές οι απαιτήσεις που έθεσε η Πρέμιερ λιγκ για να περάσουν οι 777 Partners το τεστ ιδιοκτητών είναι μεταξύ άλλων και η πληρωμή ολόκληρου του δανείου ύψους 158 εκατομμυρίων λιρών που χορήγησε η MSP Sports Capital, για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Το δάνειο της MSP Sports Capital έπρεπε να αποπληρωθεί ως τις 15 Απριλίου και διασφαλίστηκε με το 51% των μετοχών του Moshiri στον σύλλογο. Όμως όπως γράφεται έχει πάρει παράταση για κάποιες εβδομάδες που λέγεται ότι αυτή η παράταση τελειώνει στο τέλος Μαΐου.

 

αφησε ενα σχολιο