1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΚΡΙΤΙΚΗ JAGIELKA ΣΕ MOSHIRI

ΚΡΙΤΙΚΗ JAGIELKA ΣΕ MOSHIRI

 Ο πρώην αρχηγός της Έβερτον Phil Jagielka, άσκησε κριτική στην εποχή Farhad Moshiri στην ομάδα. Ο 40χρονος αμυντικός που παίζει ακόμα στην Στόουκ Σίτι, πιστεύει ότι η Έβερτον δεν είχει υπομονή και είχε πολλούς προπονητές και διαφορετικούς ανθρώπους, να αγοράζουν παίκτες τις τελευταίες σεζόν.

 Ο Jagielka πέρασε 12 χρόνια στην Έβερτον και έκανε πάνω από 300 εμφανίσεις για τον σύλλογο. Τα πρώτα έξι χρόνια του, τα πέρασε με τον Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο του συλλόγου, ενώ τα τελευταία έξι του τον είδαν να παίζει κάτω από τέσσερις διαφορετικούς προπονητές, τους Ρομπέρτο Μαρτίνεθ,Ρόναλντ Κούμαν, Σαμ Άλλαρντάις και Μάρκο Σίλβα.

  Ο πρώην διεθνής Άγγλός αμυντικός που και φέτος αγωνίζεται τακτικά στην Τσάμπιονσιπ και την Στόουκ Σίτι έχοντας ήδη 11 συμμετοχές όλες ως βασικός στην ομάδα. Μίλησε στο FourFourTwo για την πρώην ομάδα του “Δεν ξέρω αν άλλαξε η ταυτότητα, αλλά η Έβερτον είχε πολλούς προπονητές και διαφορετικούς ανθρώπους να αγοράζουν παίκτες τις τελευταίες σεζόν. Δεν ήταν έτσι τα πρώτα μου χρόνια ο Ντέιβιντ Μόγιες συνεργάστηκε στενά με τον ιδιοκτήτη, Μπιλ Κενράιτ, για να φτιάξει μια ομάδα. Ως παίκτες δεν είχαμε συνηθίσει σε όλη την αναταραχή που ακολούθησε την άφιξη του Μοσίρι. Αν ο σύλλογος ήταν λίγο πιο υπομονετικός, ειδικά με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ίσως θα ήμασταν πιο σταθεροί και συμπαγείς.”

αφησε ενα σχολιο