1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΕΝΕΙ ΤΟ VAR –

ΜΕΝΕΙ ΤΟ VAR – ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

 Έξι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ θα πρέπει να πουλήσουν παίκτες πριν από το τέλος Ιουνίου, προκειμένου να συμμορφωθούν με τους κανόνες κέρδους και βιωσιμότητας (PSR) της κατηγορίας. Μέσα σε αυτές, είναι και η ομάδα μας ξανά. Την ίδια στιγμή η πρόταση της Γουλβς δεν πέρασε και το VAR θα παραμείνει στην Πρέμιερ λιγκ.

 Η Τσέλσι, η Άστον Βίλα, η Νιούκαστλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ, η Λέστερ και φυσικά η ομάδα μας  βρίσκονται όλες υπό την πίεση να χάσουν ένα-δύο βασικό στελέχη σύμφωνα με το Sky Sports News, πριν από τη μετάβαση στο νέο οικονομικό έτος. Πόσα ακριβώς χρήματα θα πρέπει να συγκεντρώσει κάθε σύλλογος παραμένει αυστηρά φυλαγμένο μυστικό, αλλά οι καταστάσεις στις οποίες βρίσκονται τις οδηγούν να πρέπει να πουλήσουν τουλάχιστον ένα παίκτη πριν την 30 Ιουνίου.

 Η μεταγραφική περίοδος ανοίγει μόλις 16 ημέρες πριν την 30 Ιουνίου, δηλαδή στις 14 Ιουνίου που είναι και η ημερομηνία έναρξης του Euro 2024 και παρόλο που οι σύλλογοι θέλουν να αποφύγουν τη διατάραξη του τουρνουά με τη διαμεσολάβηση συμφωνιών για παίκτες, αυτό φαίνεται αναπόφευκτο. Εάν διαπιστωθεί ότι έχουν παραβιάσει αυτούς τους κανονισμούς δαπανών, ενδέχεται να υπόκεινται σε κυρώσεις, συμπεριλαμβανομένης της αφαιρέσεων πόντων.

   Όσο για την «επανάσταση» που ξεκίνησε η Γουλβς, έχοντας αδικηθεί από τον VAR φέτος, δεν οδήγησε σε απόφαση κατάργησης του. Είχαμε ψηφοφορία για το VAR και οι ομάδες επέλεξαν να συνεχίσει να υπάρχει στην Πρέμιερ λιγκ με το συντριπτικό 19-1. Αν και όλοι αναγνωρίζουν ότι χρειάζεται σοβαρή βελτίωση όπως και η διαιτησία.

αφησε ενα σχολιο