1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Μεταγραφικός Σχεδιασμος

Μεταγραφικός Σχεδιασμος

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Danjuma η ομάδα έχει σχεδόν καλύψει όλο της το ρόστερ με δεδομένο ότι εκτός απο φήμες δεν έχουμε ακόμη πρόταση για Μοπέ η Γκρέι ακομη οπότε το ρόστερ θα πρέπει να θεωρείται γεμάτο εκτός και αν…..

 

Αναμφίβολα την τελευταία μέρα η άστεια πρόταση της Ρομα για DCL  με έκανε να γελάσω αρκετά. Στην πραγματικότητα η ομάδα χρειάζεται ακόμη έναν παίκτη τύπου Danjuma ή Grey  είτε έχουμε προτάσεις αποχωρήσεις είτε όχι. Η Willy όχι ο μαυρος θερμαστής από το Τζιμπουτί αλλά ο Gnonto της άγευστης Leeds United ΄θα μείνει σε μάταιες  προτάσεις και άσκοπες  συζητήσεις. Προφανώς πλέον είναι αυτονόητο ότι το ταμείο δεν έχει ρευστό. Μιλάμε για ένα παίκτη 19 χρονών που όλα δείχνουν ότι θα έχει ένα καλό μέλλον, δεν ξέρω αν θα γίνει Ιμόμπιλε ή Τόνι ( τι παικταράδες θεε μου) αλλά θα παίζει σε λίγα χρόνια σε ομάδα Τσαμπιονς Λιγκ. Είναι παίκτης που παίζει και στις 3 θέσεις μπροστά έχει εκρηκτικότητα και ταχύτητα. Αρχικά ακούστηκε 15m, μετά 18 ή 20 και στα 22 καήκαμε. Συμπτωματικά ακούστηκε τις τελευταίες μέρες “γιατί δεν θα προχωρήσει του πιτσιρικά” και ο  Boulaye Dia από την όμορφη πόλη Σαλερνο. Αν ισχύει το ενδιαφέρον που έδειξε η ομώνυμη ομάδα τον Ιανουάριο για τον Maupay ίσως υπάρχει μια πιθανότητα μεταγραφής με ένα ποσό της τάξεως των 15m και των παίκτη μαζί αλλά όλα αυτά είναι εντελώς θεωρητικά και στον αέρα.

Κατα τα άλλα  φέτος για εμένα με το φτωχό μου το μυαλουδακι  η  Everton  θα εμφανιστεί έτοιμη από την αρχή της σεζόν. Από την μία μεριά  έχεις τον βασικό σου κορμό έτοιμο, δεν έχει αναφερθεί ούτε κάποιος τραυματισμός κατα την διάρκεια της προετοιμασίας καθώς και  οι 3 μεταγραφές που έγιναν σ.σ και  Ντέλε Αλι να σε βοηθήσουν σε μια ήρεμη χρονιά. Απο την άλλη μεριά βέβαια θα πει κάποιος  δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ας η ομάδα σε 16 μέρες δίνει το πρώτο παιχνίδι και ο Μικολένκο ας πούμε γαμπρίζει και έχει άδεια οπως επίσης ότι  στα πρώτα 3 φιλικά λείπουν παίκτες ή στο τελευταίο με την Bolton ο κύριος Dyche στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε με τους μικρούς. Παρεπιπτόντως δεν κάνει κανένας από αυτούς για πρέμιερ Λιγκ αν εξαιρέσεις τον Dobbin που κάτι έδειξε και ο ίδιος  ζήτησε  χθες σε μία μινι συνέντευξη ότι θέλει να μείνει και να πάρει την ευκαιρία του φέτος αλλά δεν ξέρω αν θα την έχει, όλοι οι υπόλοιποι δεν κάνουν ακόμη και ο Godfrey έδειξε ότι είναι παίκτης Τσαμπιονσιπ.

Συνοψίζοντας μην περιμένετε μεταγραφές παικτών. Τα οποια χρήματα υπαρχουν στο ταμείο θα δωθούν για έναν επιθετικό όχι όμως καθαρό αλλά ψευτό 9αρι να παίζει δεξια αριστερά πίσω από τον κεντρικό επιθετικό να κινείται στους ελεύθερους χώρους. Εμένα το ρόστερ με καλύπτει. Ο Young έδειξε στα φιλικά ότι είναι καθαρός επαγγελματίας και μπορεί να προσφέρει οπότε ούτε δεξι μπακ θα πάρεις άλλο ούτε αριστερό. Προφανώς αν γίνουν προτάσεις για Grey, Holgate, Maupay και φύγουν οι παίκτες πιθανόν να γίνουν μεταγραφές αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος αν θα πάρουμε παραπάνω από έναν. Εγώ δεν κοιτάω  πλέον τα  Σαιτ μεταγραφικά  ή το twitter. Απολαμβανω τα απογεύματα φτιαχνοντάς 11αδες με το υπάρχον ρόστερ. Να το κάνετε και εσείς. Περιμένω τις δικές σας 11αδες.

Μέχρι τότε

 

Nil Satis Nisi Optimum

 

 

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο