1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2-4 (ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ)

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2-4 (ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ)

 Βελτιωμένη με καλή εμφάνιση, τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι και πρωταγωνιστή τον Dele Ali, η Έβερτον κέρδισε με 2-4 την Μπλάκπουλ.

 Οι μπλε χρειάστηκαν μόλις 6 λεπτά για να ανοίξουν το σκορ μετά από σέντρα του Patterson και απευθείας σουτ του Mykolenko. Στο 10′ ο Rondon πάλι από δεξιά σέντραρε και ο Tom Davies με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της Έβερτον. Η Μπλάκπουλ μείωσε το σκορ μετά από κακή απόκρουση του Pickford o Madine βρέθηκε με την μπάλα στην γραμμή του τέρματος και σκοραρε. Η συνέχεια άνοιξε στον Dele Ali που με δύο γκολ από κοντά στο 48′ και στο 64′ πήρε μια άτυπη ρεβάνς για την απίστευτη ευκαιρία που έχασε με την Μινεσότα. Ενδιάμεσα η Μπλάκπουλ μείωσε με τον πρώην παίκτη της ακαδημίας μας Callum Connoly στο 51′. Κρατάμε την καλή εμφάνιση επιθετικά και το πρώτο καλό παιχνίδι του Dele Ali με την φανέλα της ομάδας. Στην άμυνα η ομάδα συνεχίζει να χρειάζεται βελτίωση.

Η 11αδα της Έβερτον και οι αλλαγές :Pickford, Patterson (80′ Warrington), Tarkowski (80′ Price) , Mina (46′ Holgate), Godfrey (46′ Keane), Mykolenko, Doucoure (80′ Welch), Davies (72′ Allan), Gordon (80′ Mills), Rondon(60 Iwobi), Dele Ali (85′ Dobbin).

 

 

αφησε ενα σχολιο