1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΞΕΙ

ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΞΕΙ

 Το παρασκήνιο της απομάκρυνσης του James Rodriguez από την Έβερτον μετέφερε σε συνέντευξή του ο παίκτης. Ο Κολομβιανός είπε μεταξύ άλλων ότι είπε στον Rafa Benitez να τον ψάξει σε 3 μήνες.

 Ο James Rodriguez είχε κάνει μια εξαιρετική πρώτη σεζόν στην Έβερτον υπό τον Carlo Ancelotti με 6 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσει παρόλο που συμμετείχε μόλις σε 26 παιχνίδια. Όμως ο Ιταλός προπονητής αποχώρησε από την Έβερτον το καλοκαίρι του 2021.

 Όταν ο Κολομβιανός άσος επέστρεψε από την προετοιμασία τίποτα δεν ήταν το ίδιο. Την θέση του μέντορά του Carlo Ancelotti, είχε αναλάβει ο Rafa Benitez και ο Ισπανός δεν άργησε καθόλου να ξεκαθαρίσει την στάση του απέναντί του. O James ήταν αποκαλυπτικός και είπε σχετικά με το παρασκήνιο της απομάκρυνσης στο Noticias RCN.

 Όταν έφτασε στην Έβερτον την πρώτη μέρα, μου είπε: “Φύγε. Είσαι 30 ετών και θέλω νέους ανθρώπους που να έχουν ενέργεια. Είχα μια θεαματική χρονιά με την Έβερτον, οπότε δεν θα ξεκινούσα να τσακώνομαι μαζί του. Του είπα μετά από τρεις μήνες να με ψάξει και μετά από τρεις μήνες είχε ήδη φύγει (ο Rafa Benitez). Μετά πήγε ο Lampard, κέρδισε μερικά παιχνίδια και κατάφερε να σώσει την ομάδα.

αφησε ενα σχολιο