1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

 Ως τώρα γνωρίζαμε ότι η Έβερτον θα έπρεπε να πουλήσει βασικό της παίκτη, για να καλύψει την μαύρη τρύπα στα ταμεία της και να μην μπλέξει ξανά με τους κανόνες κέρδους και βιωσιμότητας και με πιθανή αφαίρεση βαθμών, όμως ένα νέο δημοσίευμα έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα που γνωρίζαμε.

 Μάλιστα ήταν ο αθλητικός διευθυντής Kevin Thelwell που είχε προετοιμάσει για το ενδεχόμενο και είχε κάνει σαφές πριν ακόμη τελειώσει η σεζόν, ότι ο σύλλογος θα αναγκαζόταν να πραγματοποιήσει πωλήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να βοηθήσει στην ισορροπία των βιβλίων.

 Όμως γράφοντας για την Athletic (18 Ιουνίου), ο Ornstein μοιράστηκε ότι αυτό που έμαθε είναι ότι η τρύπα στους λογαριασμούς της ομάδας είναι «σχετικά μικρή». Ο επικεφαλής ειδικός στις μεταγραφές της Athletic αναφέρει ότι όσοι είναι κοντά στην Έβερτον πιστεύουν ότι παρά το γεγονός ότι χτυπήθηκαν με αφαιρέσεις δύο βαθμών την περασμένη σεζόν, δεν πιέζονται να πουλήσουν τον Branthwaite η άλλο βασικό παίκτη αυτό το καλοκαίρι.

 Μάλιστα ειπώθηκε ότι αυτή η τρύπα μπορεί να καλυφθεί με πωλήσεις παικτών από την ακαδημία της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι η Έβερτον δεν χρειάζεται να υποκύψει σε προσφορές κατώτερες της αξίας των παικτών, σαν αυτήν της Τότεναμ όταν απέκτησε τον Richarlison.

 

αφησε ενα σχολιο