1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

 Γιατί άλλαξε νούμερο ο Dele Ali; Ποιοι νεαροί έφυγαν δανεικοί; Οι πρώην που ίσως ξαναδούμε στα μπλε. Μερικά ακόμα ενδιαφέροντα νέα και μεταγραφικά της εβδομάδας που μας πέρασε.

Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου, διαπίστωσαν ότι ο Dele Ali άλλαξε νούμερο φανέλας και πλέον φοράει το No 20. Κάτι που ανακοίνωσε νωρίτερα η Έβερτον εκείνη την ημέρα. Όπως γράφεται είναι μια προσπάθεια να κοπάσουν οριστικά οι φήμες αποχώρησης του από την Έβερτον. Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία φιλικά έδειξε καλό πρόσωπο.Ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός.

 

Στην αρχή της εβδομάδας πέρασε στα ψηλά μέσα στην ευφορία των νέων αποκτημάτων,  η ανανέωση του συμβολαίου του Tyler Onyango για 3 ακόμα χρόνια. Ο Onyango ανακοινώθηκε ως δανεικός για ολόκληρη την σεζόν  στην ομάδα της Λιγκ 1 Μπέρτον Άλμπιον. Μάλιστα χθες έκανε το ντεμπούτο του στην εκτός έδρας ήττα απο την Γουίκομ.

 

 Ο Ross Barkley ανάρτησε ξανά 3,5 χρόνια μετά την φυγή του από την Έβερτον, τις φωτογραφίες του με την φανέλα της ομάδας κάτι που έχει πυροδοτήσει της φήμες περί επιστροφής του στην Έβερτον κάτι που αυτή την στιγμή δείχνει πόλη κοντά.

 

 

 Άλλος ένα πρώην που δείχνει κοντά στην επιστροφή του είναι ο Idrissa Gueye ο 32χρονος αμυντικός χαφ η Έβερτον έχει συνομιλίες με την Παρί Σεν Ζερμέν για την επιστροφή του στην ομάδα.

 

 

Η Έβερτον γράφεται πως συνεχίζει να έχει συνομιλίες με την Μπέρνλι και για την απόκτηση του Maxwell Cornet. Μάλιστα η ομάδα μας φέρεται να τα έχει βρει με τον παίκτη σε συμβόλαιο 80 χιλιάδων λιρών την εβδομάδα αλλά δυσκολεύεται να τα βρει με την Μπέρνλι που απέρριψε την πρόταση ύψους 17+4 εκατομμύρια σε μπόνους.

 

 Δανεικός στην Σάντερλαντ θα συνεχίσει ο Ellis Simms. Ο νεαρός φορ της ομάδας μας μετά από ένα ελπιδοφόρο δεύτερο μισό της σεζόν πέρυσι στην Σκωτία και την Χαρτς. Φέτος θα βοηθήσει τις μαυρόγατες στην επιστροφή τους στην Τσάμπιονσιπ.

 

 

 Η Σάντερλαντ προσπαθεί να αποκτήσει δανεικό έναν ακόμη παίκτη της Έβερτον, τον Nathan Broadhead.Ο 24χρονος Ουαλός που ήταν και την περασμένη σεζόν στην Σάντερλαντ έκανε μια εξαιρετική σεζόν και βοήθησε την ομάδα να ανέβει από την Λιγκ 1 πετυχαίνοντας 13 γκολ σε 27 εμφανίσεις. Όμως με 1 χρόνο ακόμα στο συμβόλαιο του η Έβερτον λογικά προτιμάει να τον πουλήσει παρά να τον χάσει χωρίς να εισπράξει τίποτα.

 

 Ο Andre Gomes έχασε και το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου λόγω τραυματισμού όπως δήλωσε ο Frank Lampard και έτσι δεν έχει αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο σε κανένα παιχνίδι της φετινής προετοιμασίας. Η Έβερτον προσπαθεί να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του Πορτογάλου που λαμβάνει 100 χιλιάδες λίρες της εβδομάδα.Σύμφωνα με το Sportitalia, η Σεβίλλη έχει στην ατζέντα της τον Πορτογάλο μέσο αλλά δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση στην Έβερτον ακόμα το συμβόλαιο του 29χρονου μέσου λήγει σε 2 χρόνια.

 

 

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο