1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

 Τα τελευταία νέα σχετικά με την πρόταση πώλησης της Έβερτον;Ποιος παίκτης της ομάδας κέρδισε βραβείο;Το τεράστιο πρόστιμο που καλείται να πληρώσει η Έβερτον και πολλά άλλα νέα στα γρήγορα.

  Το βραβείο της απόκρουσης της 6ης αγωνιστικής κέρδισε ο Jordan Pickford για την φοβερή απόκρουση του στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ στο σουτ του Darwin Núñez. Ο Pickford ήταν υποψήφιος για την απόκρουση της αγωνιστικής με 2 αποκρούσεις μπορείτε να ξανά θαυμάσετε παρακάτω. Ευχάριστο είναι ότι ο Lampard είπε πως ο διεθνής τερματοφύλακας είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Σάουθαμπτον.

 

 

  Δυο νεαροί παίκτες της ομάδας υπέγραψαν συμβόλαιο που θα τους κρατήσει στην ομάδα τα επόμενα χρόνια.Ο 19χρονος επιθετικός Katia Kouyate (φώτο) υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια και ο 18χρονος κεντρικός μέσος  Jenson Metcalfe για 4 χρόνια.

 

 

  4-5 εβδομάδες αναμένεται να λείψει τελικά ο Nathan Patterson που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής Σκωτίας με την Ουκρανία. Μετά από συζήτηση με έναν ειδικό στο Λονδίνο, ο Patterson θα υποβληθεί σε θεραπεία υπό τη φροντίδα της ιατρικής ομάδας της Έβερτον στο Finch Farm.

 

 

 Νεότερα για την υποτιθέμενη πρόταση εξαγοράς της Έβερτον που γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο από τον Maciel Kaminski τουίταρε ο δημοσιογράφος του CBS Ben Jacobs. O Jacobs γράφει “Περισσότερα για την προτεινόμενη εξαγορά της Έβερτον από τον Maciel Kaminski. Αν και υπήρξε θετικός διάλογος, δεν είναι επικείμενη συμφωνία. Δεν έχει συμφωνηθεί τιμή. Πηγές κοντά στην πλευρά του Kaminski επίσης δεν αναγνωρίζουν τα 400 εκατομμύρια λίρες ως τον αριθμό πώλησης για τον οποίο γίνεται λόγος.” Δειτε παρακάτω το επίμαχο tweet

 

Είναι πολύ βαρύ το πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει η Έβερτον για την περσινή εισβολή των φίλων της ομάδας στο γήπεδο μετά το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας. Το πρόστιμο που επιβλήθηκε είναι τις τάξεως των 300.000 λιρών για δύο παραβάσεις που δεν διασφάλισε ότι οι οπαδοί δεν θα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

 

  Ο Kevin Nicholson, ο οποίος διορίστηκε στη νέα θέση του Coach Educator στo Finch Farm τον Απρίλιο, ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο.Όπως γράφει o ίδιος σε tweet του προσφέρθηκε θέση εργασίας στο ποδόσφαιρο σε διεθνή οργανισμό.

 

 


Εντυπωσιασμένος δηλώνει ο Lampard από την προσπάθεια του James Garner στην προπόνηση είπε ότι δεν ήταν έτοιμος νωρίτερα αλλά τώρα είναι στην κατάλληλη φυσική κατάσταση και είναι πιθανόν να τον δούμε να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα ακόμα και στο αυριανό παιχνίδι

 

 

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο