1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ

ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ

 Οι φίλοι της Έβερτον μπορεί να έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου πέρυσι μπροστά στο φόβο του υποβιβασμού και την ανάγκη για ενότητα αλλά η αποδυνάμωση της ομάδας και η έλλειψη ενίσχυσης φέρνουν νέο γύρο διαμαρτυριών .

Ένα banner που κυκλοφορεί στα social media καλεί τους φίλους της ομάδας για διαμαρτυρία έξω από το Goodison park σήμερα το μεσημέρι. Η ομάδα οπαδών της Έβερτον The 27 Campaign γράφει στην πρόσκληση της:

“Διαμαρτυρόμαστε το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι στο Goodison

Καθένας είναι καλοδεχούμενος και προτρέπεται να παρευρεθεί στον Goodison road (η κεντρική οδός έξω απο το γήπεδο)

Ας ενωθούμε όλοι μαζί για να δείξουμε στον ιδιοκτήτη, τον πρόεδρο και το δ.σ ότι δεν ανεχόμαστε το συνεχές χαοτικό μάνατζμέντ από την ιεραρχία της ομάδας .

Παρακαλώ φέρτε σημαίες και πλακάτ.”

 Παράλληλα η  27 Campaign δημοσίευσε μια ανοιχτή επιστολή προς τον Moshiri αφού ανακοίνωσε ότι δεν θα πουλήσει τον σύλλογο την περασμένη εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι είχε συνομιλίες με μια αμερικανική κοινοπραξία υπό την ηγεσία του πρώην επικεφαλής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι, Peter Kenyon.

 Η ανοιχτή επιστολή έγραφε:

 «Αγαπητέ κύριε Moshiri, από τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, η 27 Campaign ζήτησε με σεβασμό να ακούσετε, να εμπλακείτε και να ενεργήσετε σχετικά με τις ανησυχίες πολλών οπαδών σχετικά με τη λειτουργία του συλλόγου μας. Μαζί με όλους τους Εβερτονιανς, εμείς αναγνωρίσαμε την ανάγκη να υποστηρίξουμε τον σύλλογο καθώς η απειλή υποβιβασμού αυξήθηκε την περασμένη σεζόν.Όπως αναγνωρίστηκε εκτενώς από τον προπονητή Frank Lampard και την ομάδα μας, αλλά μόνο εν συντομία από εσάς στην ανοιχτή επιστολή σας της 8ης Ιουνίου, η υποστήριξη και οι ενέργειες των οπαδών συνέβαλαν πάρα πολύ στην επιβίωσή μας στην Πρέμιερ Λιγκ. Όταν κυκλοφόρησαν τα νέα για μια πιθανή εξαγορά, η 27 Campaign καθυστέρησε να στείλει μια απάντηση στην ανοιχτή επιστολή σας με την πεποίθηση ότι η εξαγορά ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς και τον σύλλογο.Ωστόσο, πρέπει να σας ζητήσουμε να απευθυνθείτε στους φιλάθλους για τα σχέδιά σας σχετικά με την ιδιοκτησία του συλλόγου, τη διοίκηση του συλλόγου και πώς λύνει τις προφανείς ελλείψεις της περασμένης σεζόν και των τελευταίων ετών. Καθυστερημένα το ποδόσφαιρο ξυπνά με την ιδέα ότι οι οπαδοί είναι οι πραγματικοί θεματοφύλακες των συλλόγων τους. Το πιο σημαντικό και πιο συγκεκριμένα, οι ενέργειες των οπαδών της Έβερτον στο τέλος της περασμένης σεζόν αποδεικνύουν αναμφίβολα τον ρόλο μας στον καθορισμό του μέλλοντος του συλλόγου.Πρέπει να είμαστε άμεσοι μαζί σας και να πούμε ότι η απάντηση σας και του διοικητικού συμβουλίου σας στους οπαδούς είναι ανεπαρκής και δείχνει έλλειψη σεβασμού.Η 27 Campaign ζήτησε δημόσια να ακούσετε, να ασχοληθείτε και να ενεργήσετε, αλλά δεν είχε καμία απάντηση ή επιβεβαίωση από εσάς. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ενώ όλοι οι Εβερτονιανς θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τον Frank Lampard και την ομάδα προς την κορυφή, πρέπει να απαιτήσουμε περισσότερα από εσάς και θα τονίσουμε την έλλειψη δέσμευσης σας και τη συνεχιζόμενη κακή διαχείριση του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν.Φτάνει πια κύριε Moshiri, απαντήστε, εξηγήστε την πιθανή αλλαγή ιδιοκτησίας, τα σχέδιά σας για τον σύλλογο, τις αλλαγές στη λειτουργία του συλλόγου που χρειάζονται απεγνωσμένα. Μην απορρίπτεται τις εκκλήσεις εκείνων των οπαδών που επιθυμούν έναν καλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο, ένα σύμφωνο με το σύνθημα του συλλόγου μας, Nil Satis Nisi Optimum.

«Με εκτίμηση, The 27 Campaign».

 

αφησε ενα σχολιο