1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΟΣ ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ MAUPAY

ΝΕΟΣ ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ MAUPAY

Μετά την Ιταλική Σαλερνιτάνα που έφτασε μια ανάσα τον Ιανουάριο από την να απόκτηση του επιθετικού της ομάδας μας Neal Maupay.Ακόμα μια ομάδα ενδιαφέρεται για να τον αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

 Πρόκειται για την Τουρκική Φενέμπαχτσέ. Σύμφωνα με την Τουρκική διαδικτυακή εφημερίδα Fotomac Το μέλλον του επιθετικού της Φενερμπαχτσέ που την σεζόν 2016/17 είχε περάσει ως δανεικός από την Έβερτον, του Enner Valencia παραμένει αμφίβολο. Στη Φενέρμπαχτσε που πιθανότατα θα εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League την επόμενη σεζόν, ο σύλλογος εμφανίζεται να αρχίζει νωρίς τις προσπάθειες για να ενισχύσει την επίθεση και ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Valencia.

 Η Φενέρμπαχτσε  αυτή τη στιγμή είναι 2η στο Τουρκικό πρωτάθλημα και λογικά θα προκριθεί στο Champions League εφοσον τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Τουρκική ομάδα έχει ξεχωρίσει τον Γάλλο επιθετικό της Έβερτον. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Φενέρμπαχτσε θα μπορούσε να ανταγωνιστεί την ιταλική Σαλερνιτάνα.Ο 26χρονος φόργουορντ έχει συμβόλαιο με την Έβερτον μέχρι το 2025 και σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται ότι αξίζει 9 εκατομμύρια ευρώ.

αφησε ενα σχολιο