1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ

ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;

Ένα δάνειο που θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα να ολοκληρώσει τις οικονομικές εκκρεμότητες για την κατασκευή του νέου γηπέδου προσφέρθηκε από την εταιρεία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων GDA Luma Capital.

 Σύμφωνα με το Bloomberg και το BBC Sport η εταιρία με έδρα τη Νέα Υόρκη, παρουσίασε μια πρόταση χρηματοδότησης χρέους στους μπλε που θα επέτρεπε στον σύλλογο να ολοκληρώσει την κατασκευή του νέου γηπέδου στο Bramley-Moore Dock και να αντιμετωπίσει την αβεβαιότητα που υπάρχει σχετικά με την ικανότητα της 777 Partners.να ολοκληρώσει την συμφωνία.

  Η Έβερτον αρνήθηκε να σχολιάσει τις αναφορές και ο οικονομικός εμπειρογνώμονας The Esk, απέρριψε την πιθανότητα ως απίθανη, αλλά ο Shamoon Hafez του BBC καταλαβαίνει ότι το δάνειο δεν θα μπορούσε να μετατραπεί σε μετοχές ή να συνεπάγεται οποιαδήποτε ανάμειξη στην εξαγορά της 777 Partners.

 Εκτιμήσεις λένε ότι είναι κάτι σαν “ύστατη λύση” και προϋποθέτει ότι η 777 Partners δεν θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν την εξαγορά και η Έβερτον δεν θα πουληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα σε νέο επενδυτή.

αφησε ενα σχολιο