1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ξανά πίσω στις επάλξεις

Ξανά πίσω στις επάλξεις

Λοιπόοοον, μετά από μία εβδομάδα με τις εθνικές ομάδες ξανά έχουμε πρωτάθλημα. Όλα αυτά μετά τη νίκη μας κόντρα στα σφυριά με 1-0. Για να δούμε όμως θα συνεχιστεί αυτό το μομέντουμ του αήττητου;

 Μέσα στο γκρουπ των απουσιών, προστέθηκε και ο μικρός Patterson. Να θυμίσουμε ότι Pickford, Godfrey, Holgate και Mina είναι out. Αμφισβητούμενος είναι ο DCL και ο Townsend καλώς εχόντων των πραγμάτων θα επιστρέψει τα Χριστούγεννα!

 Πηγαίνοντας στο St. Merrys έχουμε ένα θεματάκι. Τα τελευταία 10 χρόνια που έχουν επιστρέψει στην Premier League, την παράδοση δεν την λες και καλή τηρουμένων των αναλογιών με 7 ήττες, 2 ισοπαλίες και 2 μονάχα νίκες. Γενικά είναι μία έδρα που είτε είναι (που δεν είναι) είτε δεν είναι φόβητρο, είμαστε του χεριού τους!

 Είμαστε στην ίδια κλίμακα στη βαθμολογία έχοντας 7 βαθμούς. Εντός έδρας έχει 1 νίκη ( βλ. Chelsea), 1 ισοπαλία (βλ. Leeds) και μία ήττα (βλ. United). Η τακτική της είναι το 4-3-2-1 δεν τη λες και επιθετική ομάδα αν αναλογιστούμε ότι έχει βάλει στο πλεχτό τη μπάλα 7 φορές με πρώτο σκόρερ της τον Che Adams. Όχι ότι εμείς φυσάμε επιθετικά, αλλά γνωρίζουμε ότι γίνονταν πατέντες και ευρεσιτεχνίες στο θέμα striker.

 Φυσικά έχοντας το μομέντουμ ως σκληροτράχηλη αμυντική ομάδα δε θεωρώ πως θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα στα μετόπισθεν. Πιστεύω ότι η ομάδα με τον Maupay θα αρχίσει να ρολάρει μπροστά σε συνεργασία με Gray & Gordon.

 Λογικά ο Frankie θα παρατάξει την ομάδα με Begovic – Coleman, Tarkowski, Coady, Mikolenko – Onana, Gueye, Iwobi – Gray, Gordon, Maupay

ΥΓ. Εχθές ο Frankie μίλησε στους φιλάθλους των ζαχαρωτών για το τι έχει συμβεί ως τώρα στην ομάδα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας. Προσωπικά εμένα μου άρεσε αυτή η ενέργεια ώστε να δείξει τις σκέψεις του για το όλο εγχείρημα του συλλόγου και με αυτόν τον τρόπο κάνει τον κόσμο να δεθεί περισσότερο μαζί του. Δεν ξέρω ποίος είχε αυτήν την έμπνευση αλλά ήταν πολύ θετική.

ΥΓ1. Η επίσημη εταιρία που μας κατασκευάζει τις φανέλες μας, η Hummel, είναι ενάντια στη διοργάνωση του Μουντιάλ στο Κατάρ. Όλο αυτό φυσικά συμβαίνει γιατί είναι ο επίσημος προμηθευτής των ρούχων της εθνικής Δανίας. Όλη η φανέλα θα είναι κόκκινη που παραπέμπει στην επιτυχία της στο Euro 92′ αλλά και να δείξει τις ανθρώπινες ψυχές που έχουν χαθεί (παραπέμπει σστο αίμα που έχουν σκοτωθεί)

αφησε ενα σχολιο