1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ,ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ

ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ,ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΗΜΕΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ

 Ανακοινώθηκαν χθες πόσο καιρό θα λείψουν οι τραυματίες στην Έβερτον, με μια δυσάρεστη έκπληξη από έναν παίκτη που δεν περιμέναμε. Ακόμα ρίχνουμε μια ματιά πως τα πήγαν οι διεθνείς της Έβερτον, στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Ακόμα επανέρχονται οι φήμες για πώληση της ομάδας ξανά από το Football Insider το οποίο υποστηρίζει μάλιστα ότι είμαστε πολύ κοντά στην εξαγορά της ομάδας.

 Τρεις παίκτες εκτός δράσης για την ομάδα για τους δύο από αυτούς γνωρίζαμε ότι τραυματίστηκαν, ο Garner όμως δεν ξέραμε γιατί λείπει από την ομάδα μέχρι χθες, που μάθαμε ότι και αυτός είναι τραυματίας. Αναλυτικά ο James Garner μένει εκτός για 2 μήνες με τραυματισμό στην πλάτη και πιθανότατα θα επιστρέψει στα τέλη Ιανουαρίου, με αρχές Φεβρουαρίου. Ο Yerry Mina και ο Tom Davies είναι οι δύο παίκτες που τραυματίστηκαν στην Αυστραλία, θα μείνουν εκτός για 3 με 4 εβδομάδες και αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις τον Δεκέμβριο.

 

  Οι 3 από τους 4 διεθνείς παίκτες που ανήκουν στην Έβερτον, αγωνίστηκαν για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων στο Μουντιάλ που διεξάγεται στο Κατάρ. Χρονικά πρώτα έπαιξε η Αγγλία νίκησε εύκολα το Ιραν με 6-2. Βασικός ο Jordan Pickford χωρίς να εντυπωσιάσει, δεν φέρει ευθύνη για τα γκολ. Ο καλός Pickford πιθανόν να είχε σώσει το πρώτο γκολ, δεν μπορούσε να κάνει κάτι στο πέναλτι είχε όμως και μια ακόμα καλή επέμβαση. Ο Conor Coady δεν προτιμήθηκε από τον Gareth Southgate. Βασικός και κακός ο Idrissa Gueye στην ήττα της Σενεγάλης από την Ολλανδία με 2-0 προς υπεράσπιση του βέβαια έπαιζε ως 10αρι!!. Δύσκολο να καταλάβουμε τι σκεφτόταν ο προπονητής του Aliou Cisse. Τέλος αλλαγή πέρασε στο ημίχρονο πέρασε ο Amadou Onana στην νίκη του Βελγίου με 1-0 επί του Καναδά, σχετικά καλή απόδοση είδε την κίτρινη κάρτα στο 56′ Αξίζει να πούμε και για τους πρώην της Έβερτον που σκόραραν την πρώτη αγωνιστική. Με τον Enner Valencia (2016/17) να σκοράρει 2 γκολ στο πρώτο παιχνίδι του Μουντιάλ του Εκουαδορ με το Κατάρ 2-0. Τον Davy Klaassen (2017/18) να σκοράρει το δεύτερο γκολ της Ολλανδίας στις καθυστερήσεις 2-0.Τέλος ο Richarlison (2018/22) σκόραρε και τα δύο γκολ της Βραζιλίας στο παιχνίδι εναντίον της Σερβίας 2-0.

  Η χθεσινή ιστορία που προέρχεται από το Football Insider που ισχυρίζεται ότι μια κοινοπραξία από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι πολύ κοντά στην εξαγορά της Έβερτον,σύμφωνα με μια «πηγή μέσα από την αίθουσα συνεδριάσεων». Το μέσο ενημέρωσης δεν διευκρινίζει εάν αυτός ο όμιλος συνδέεται με την προηγούμενη κοινοπραξία ή εάν πρόκειται για νέα κοινοπραξία. Όλα αυτά έρχονται σε μια περίοδο που οι φήμες για εξαγορές συλλόγων της Premier League κυκλοφορούν όλο και πιο συχνά. Οι γείτονες της Λίβερπουλ (που επί του παρόντος ανήκουν σε αμερικανικό όμιλο) είναι προφανώς προς πώληση όπως ανακοινώθηκε. Υπάρχουν φήμες και για πιθανή παρουσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αγορά. Λόγω της κατάρρευσης της αξίας της λίρας και του υψηλού προφίλ των συλλόγων της Premier League, που κάνουν την αγορά τους μια καλή επένδυση. Οι επενδυτές στις ΗΠΑ ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την απόκτηση αγγλικών συλλόγων.Όμως όπως και το καλοκαίρι, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε αν αυτή η τελευταία φήμη είναι αληθινή ή απλώς περισσότερες εικασίες η ακόμα και μια προσπάθεια της διοίκησης να αποπροσανατολίσει τους φίλους της ομάδας μετά την νέα αύξηση στα εισιτήρια διαρκείας που έχει σηκώσει θύελλα διαμαρτυριών.

 

αφησε ενα σχολιο