1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ;

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ;

 O Dan Friedkin ολοκλήρωσε την εξαγορά της Έβερτον, με το μόνο που λείπει να είναι μια επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με τήν Ιταλική εφημερίδα Il Messaggero.

 Γράφοντας στον επίσημο ιστότοπό τους (Την Κυριακή 16 Ιουνίου), το ιταλικό ειδησεογραφικό μέσο αναφέρει ότι ο Αμερικανός ήρθε σε συμφωνία ύψους 550 εκατομμυρίων λιρών καλύπτοντας και το χρέος του συλλόγου που υπερβαίνει τα 400 εκατομμύρια λιρες να καλύπτεται επίσης από τον όμιλο του Friedkin.

 Είτε έχει ολοκληρωθεί είτε όχι, φαίνεται πως είναι τυπικό θέμα η ανακοίνωση της συμφωνίας μια και ο Vatche Manoukian,και μια άλλη προσφορά κοινοπραξίας με επικεφαλής τηy Vici Private Finance παρουσιάζοντα ότι έχουν αποσυρθεί από την διεκδίκηση της ομάδας. Κάποιες άλλες κοινοπραξίες περιμένουν να δουν αν θα υπάρχουν όντως ανακοινώσεις.Πιθανότατα νεότερα να έχουμε και σήμερα η έστω τις επόμενες μέρες. Φυσικά αν ολοκληρωθεί η συμφωνία θα πρέπει ο όμιλος του Friedkin να περάσει το τέστ ιδιοκτητών της Πρέμιερ λιγκ μια διαδικασία που πιθανότατα θα πάρει καιρό.

 

αφησε ενα σχολιο