1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Όρμα Jack……

Όρμα Jack……

Σήμερα λοιπόν ο κύριος Jack Harrison έβγαλε το πρόγραμμα της ομάδας και βρίσκεται στην διάθεση του κυρίου Dyche. Ποιος είναι λοιπόν ο Harrison και σε τι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα?

 Ο Jack Harrison από τα πρώτα χρόνια της εππαγγελματικής του καριέρας έδειχνε ότι είναι ένας παίκτης δυναμίτης. Εκρήκτικός γρήγορος και με πολύ καλή δομή σώματος   παρόλο που είναι μόλις 1,75 ύψος  70 κιλά. Από την έναρξη λοιπόν της καριέρας του δεν είχε τραυματισμούς. Σε ηλικία 19 χρονών έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι και φόρεσε την φανέλα της New york city όπου και πρόσφερε σε 23 παιχνίδια 4 γκόλ και μοιρασε 6 ασίστ.  Η επόμενη χρονιά στο MLS ήταν ακόμη καλύτερη για αυτόν και για την NYC φυσικά αφού σε 36 παιχνίδια έστειλε την μπάλα στο αντίπαλο τέρμα 10 φορές και έδωσε την ευκαιρία σε συμπαίκτες να σκοράρουν με 3 ασίστ. Στην αγγλία είχε γίνει τότε μεγάλο σούσουρο για τον Jack για αυτό και η Manchester city τον τοποθέτησε στο οπλοστάσιο της. Εκείνη την χρονιά βέβαια 2017-18 στους πολίτες είχε μόνο 3 συμμετοχές  σε αυτήν και 6 στην ”Boro” ως δανεικός. Παρόλο λοιπόν της Λίγες εμφανίσεις που είχε με την Middlesbrough, με το όνομα που είχε φτιάξει σαν νέος ηλικίας 21 ετών ”τα παγώνια” σ.σ Leeds των έβαλαν στην φαρέτρα τους. Δεν ξέρω αν η ”Smoggies” χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο από τότε αλλά σίγουρα από τις πρώτες χρονιές στην καινούργια του ομάδα έδειξε τι μπορεί να προσφέρει.

Η πρώτη χρονια στo ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Τsαμπιονσιπ στο Elland Road οι φιλαθλοι βαρέθηκαν να τον βλέπουν καθώς έπαιξε 39 παιχνίδια με όχι τόσο όμως καλή παραγωγή αφού έβαλε 4 γκολ και έδωσε μόλις 3 ασίστ. Για να μην μακρυγορώ και σας κουράσω τα επόμενα 4 χρόνια στην καριέρα έδειξε ακόμη περισσότερα στοιχεία για την ποιότητα του ως παίκτης.

  • 2019-20 46 αγώνες!!!! ολόκληρο πρωτάθλημα 6 γκολ και 8 ασίστ

Με την βοήθεια του φυσικά και την καταπληκτική του χρονιά βοήθησε την Leeds να βρεθεί ξανά στα σαλόνια της Premier League όπου και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο.

  • 2020-21 36 αγώνες 8 goal και άλλες τόσες ασίστ

  • 2021-22 35 αγώνες 8 γκολ και μόλις 1 ασίστ

  • 2022-23 36 αγώνες 7 τελικές πάσες και 5 γκόλ.

Κοντολογίς

Η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται πολύ από τραυματισμούς. Θεωρώ με το φτωχό μου το μυαλό βέβαια ότι  χρειαζόμαστε αυτή την στιγμή τέτοιους παίκτες σκυλιά να δαγγώνουν και να μην είναι φρουφρού και αρώματα. Εύχομαι να γίνει η λατρεία πολλών με τις εμφανίσεις του. Δυνατός, γρήγορος ακραίος μέσος παίζει και στις δυο θέσεις με εκρικτηκότητα και εξαιρετικό χειρισμό της μπάλας. Έχει και την διαγώνια μπαλιά στο μενού του δηλαδή την αλλαγή παιχνιδιού. Ψάχνω να θυμηθώ αν είχαμε πότέ ακραίο μέσο με 8 10 γκολ. Δεν μετράω τους Steven Naismith πολύχρονος έχει σήμερα γενέθλια (άσχετο) και Pienaar γαιτί τους θεωρώ πιο ειδικά τον πρώτο σαν δεύτερο επιθετικό.

Καλή αρχή λοιπόν και Όρμα Jack

 

Nil Satis Nisi Optimum

 

αφησε ενα σχολιο