1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ IWOBI KAI

Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ IWOBI KAI ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ

 Η Έβερτον έχει υποβάλει προσφορά για εξτρέμ σε Γαλλική ομάδα. Ενώ έγινε γνωστό για πόσο καιρό θα απουσιάσει τελικά ο Alex Iwobi μετά τον τραυματισμό του.

 Υπολογίζεται ότι για 3 εβδομάδες θα μείνει εκτός υποχρεώσεων της ομάδας ο Alex Iwobi, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Μάντσετερ Γουνάιτεντ για το κύπελλο Αγγλίας. Τα νέα είναι καλά για την ομάδα  μετά από αυτές τις ανησυχητικές σκηνή στο Old Trafford όπου ο Νιγηριανός αποχώρησε με φορείο. Το δυσάρεστο είναι ότι η Έβερτον δεν θα έχει τον πιο δημιουργικό παίκτη της για τα μεγάλα παιχνίδια με Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ. 

  Η Έβερτον έκανε μια προσφορά 20 εκατομμυρίων ευρώ για τον 20χρονο διεθνή με την Μπουρκίνα Φάσο εξτρέμ Dango Ouattara όμως η Γαλλική Λοριάν δεν έκανε δεκτή την πρόταση της ομάδα μας. Ο νεαρός κάνει την διαφορά φέτος για την ομάδα του μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές, ο Ouattara έχει πέντε γκολ και πέντε ασίστ σε 16 συμμετοχές στη Ligue 1 αυτή τη σεζόν . Δεν γνωρίζουμε αν η ομάδα μας επανέλθει με νέα πρόταση για τον νεαρό εξτρέμ. Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά του στο whoscored και ένα βίντεο των δυνατοτήτων του.

αφησε ενα σχολιο