1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο MASTERS ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ

Ο MASTERS ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ

 O διευθύνων σύμβουλος της Πρέμιερ λιγκ Richard Masters, μίλησε για την εξαγορά της Έβερτον από τους 777 Partners και προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο τον οποίον καθυστερεί τόσο πολύ.

 Μιλώντας στο κοινοβούλιο σε Κυβερνητική επιτροπή σχετικά με το νομοσχέδιο για τη διακυβέρνηση του ποδοσφαίρου σήμερα το πρωί, αποκάλυψε ότι οι όροι που έχει θέσει η Πρέμιερ λιγκ στους 777 Partners δεν έχουν ακόμα εκπληρωθεί. Ο Masters αναλυτικά είπε στην επιτροπή απαντώντας στο ερώτημα γιατί η εξαγορά από την 777 Partners δεν έχει απορριφθεί:

 «Ο ρόλος της Πρέμιερ λιγκ σε αυτό,είναι ως ρυθμιστής, να εκτελέσει τη δοκιμή (τεστ ιδιοκτήτων της Πρέμιερ λιγκ). Δεν αποφασίζει σε ποιον θέλει να πουλήσει την ομάδα του ο σημερινός ιδιοκτήτης. Αυτή είναι η απόφασή του. Αυτή τη στιγμή θέλει να συνεχίσει να έχει συζητήσεις με την 777 Partners για αυτό. Η Πρέμιερ λιγκ έχει καταστήσει πολύ σαφείς τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται από τους 777 αν θέλουν να γίνουν ιδιοκτήτες της Έβερτον.  Προς το παρόν, επειδή η εξαγορά δεν έχει επιβεβαιωθεί, θα το αφήσω στην επιτροπή να βγάλει τα δικά της συμπεράσματα για το πού βρισκόμαστε με αυτό».

  Καθώς πιέστηκε από την επιτροπή για  το χρόνο που κράτησε η διαδικασία χωρίς να καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα, ο Masters δεν απάντησε πειστικά : «Δέχομαι ότι οι εξαγορές που συνεχίζονται για πολύ καιρό δεν είναι καλές για την σιγουριά των οπαδών και γι’ αυτό έχουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα ανθρώπων που δεν κάνουν τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Το μόνο που θα έλεγα είναι ότι, με την πάροδο του χρόνου, ιδιαίτερα στην Πρέμιερ λιγκ, οι εξαγορές γίνονται όλο και πιο περίπλοκες. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όλες οι αποφάσεις είναι σωστές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα αφιερώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο για να βεβαιωθούμε ότι η απόφαση είναι σωστή».

 Η αλήθεια όμως είναι ότι ουσιαστικά δεν συνάδει ο χρόνος που κράτησε η διαδικασία από τον Σεπτέμβριο ως τον Απρίλιο με την απόφαση που δεν κατέληξε ουσιαστικά πουθενά.

 

αφησε ενα σχολιο