1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ

ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ Η ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

 Η Κρίσταλ Πάλας θα περάσει τη νύχτα πριν από το ταξίδι της στο Λίβερπουλ για το παιχνίδι με την Έβερτον σε μια μυστική τοποθεσία σε μια προσπάθεια να αποφύγει την πιθανότητα να ενοχληθεί από πυροτεχνήματα που θα εκτοξεύσουν οι οπαδοί της Έβερτον.

  Οι μπλε θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Patrick Viera στο Goodison park το βράδυ της Πέμπτης, με την ομάδα μας να θέλει απελπισμένα να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα εξασφαλίσουν την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Πριν από τους δύο τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Έβερτον, οι αντίπαλοι Τσέλσι και Μπρέντφορντ υποβλήθηκαν σε συνεχή ρίψη πυροτεχνημάτων στη μέση της νύχτας, ακριβώς δίπλα στα ξενοδοχεία όπου διέμεναν οι ομάδες.

 Σύμφωνα με τη Mail, με την ομάδα του Frank Lampard να παλεύει για την ύπαρξή της στην κορυφαία κατηγορία, η Πάλας δεν είναι διατεθειμένη να ρισκάρει με την προετοιμασία της πριν τον αγώνα. Το ρεπορτάζ της Mail υποστηρίζει ότι τη Δευτέρα, οι υπεύθυνοι της Κρίσταλ Πάλας άλλαξαν βιαστικά τις ρυθμίσεις τους για να μείνουν σε ένα ανώνυμο ξενοδοχείο έξω από το Μέρσεϊσαϊντ το απόγευμα της Τετάρτης.

αφησε ενα σχολιο