1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ

 O δημοσιογράφος του Sky Sports, Alan Myers σε χθεσινά μέιλ του υποστήριξε ότι δόθηκε επιπλέον παράταση στην 777 Partners για να εκπληρώσουν τους όρους της Πρέμιερ λιγκ την ίδια στιγμή που ο γνωστός λογαριασμός The Esk συνέχισε να αμφισβητεί ευθέως την 777 Partners.

 O Alan Myers έγραψε σε δύο tweet του: “Ο μεγαλομέτοχος της Έβερτον, Farhad Moshiri, επέκτεινε τη συμφωνία με 777 Partners για την ανάληψη του συλλόγου μέχρι τις 31 Μαΐου. Ο Moshiri είχε κάποιες αμφιβολίες για τη συμφωνία η οποία έχει πάρει 8 μήνες μέχρι στιγμής, αλλά τελικά έχει δοθεί χρόνος στην 777 Partners έως το τέλος του μήνα για να κλείσει η συμφωνία.

Στο δεύτερο tweet ο έμπειρος δημοσιογράφος έγραψε:

Οι εναλλακτικές και οι επιλογές ήταν πάντα στο παρασκήνιο, αλλά ενώ υπάρχει η συμφωνία με την 777, θα παραμείνουν επιλογές και εναλλακτικές.


Την ίδια στιγμή ο Έβερτονιαν που θεωρείτε ειδικός στα οικονομικά και τηρεί τον λογαριασμό the esk στο Χ θεωρεί ότι η επέκταση δεν αλλάζει τίποτα συγκεκριμένα έγραψε:

“Η επέκταση της συμφωνίας αγοραπωλησίας του 777 από τον Moshiri δεν αλλάζει τίποτα. 777 δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ σε θέση να ικανοποιήσουν ούτε τους όρους της Πρέμιερ λιγκ, ούτε τους όρους της συμφωνίας.

 

αφησε ενα σχολιο