1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Το Sky Sports σε δημοσίευμα του αποκάλυψε τον λόγο που η Έβερτον πέρασε σε αποκλειστικότητα συνομιλιών με το γκρουπ Friedkin με επικεφαλή τον Dan Friedkin.

  Είναι αλήθεια να πούμε ότι υπάρχει δρόμος μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία, αλλά όσοι συνδέονται με τη συμφωνία λένε στο sky sports ότι υπάρχει πραγματική προθυμία να γίνει η δουλειά και να αρχίσουν να αποκαθιστούν το δυνατότητες μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο όμιλος Friedkin, με επικεφαλής τον 59χρονο, έδειξε έγκαιρα δέσμευση και πρόθεση, συμφωνώντας να αποπληρώσει το δάνειο που δόθηκε από την MSP Sports Captial στην Έβερτον πέρυσι, συν περίπου 40 εκατομμύρια στερλίνες για να βοηθήσει με κεφάλαιο κίνησης και την χρηματοδότηση του σταδίου. Αυτό ήταν ένα σημαντικό βήμα για τη διασφάλιση των αποκλειστικών δικαιωμάτων για την έναρξη της δέουσας επιμέλειας και της διαδικασίας έγκρισης της Πρέμιερ λιγκ.

Ο Farhad Moshiri μετά απο μια σειρά από ατυχείς επιλογές πριν τον Friedkin επέλεξε τον όμιλο του Αμερικάνου επιχειρηματία λόγω της πρόθεσης του Τεξανού να επενδύσει καθαρά ίδια κεφάλαια κάτι που σημαίνει ότι ο σύλλογος θα ήταν πιο ασφαλής οικονομικά και θα είχε ένα γήπεδο σχεδόν χωρίς χρέη . Νιώθει ότι η πρόταση του Friedkin του επιτρέπει να αφήσει τον σύλλογο σε μια ισχυρή θέση καθώς περνά σε μια νέα εποχή.  

αφησε ενα σχολιο