1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ GODFREY

ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ GODFREY

 Ο Ben Godfrey φέρεται να προσελκύει έντονο ενδιαφέρον. Ο Άγγλος αμυντικός μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει με την ομάδα παρά τις προσπάθειες του Sean Dyche και του Kevin Thelwell. Έτσι η ομάδα προσανατολίζεται έντονα προς την πώληση του και να εκμεταλλευτεί τον πόλεμο προσφορών που υπάρχει για αυτόν.

 Η Αταλάντα και η Λυών έχουν κάνει αρχικές προτάσεις που απορρίφθηκαν. Οι δύο έτοιμες να κάνουν βελτιωμένες προσφορές για τον αμυντικό της Έβερτον. Η Γαλλική ομάδα θεωρείται ότι θα ανταποκριθεί στην αποτίμηση της Έβερτον που τον κοστολογεί περίπου 15 εκατ. ευρώ (12,7 εκατ. λίρες).  Η προσφορά των  της Αταλάντα ήταν χαμηλότερη περίπου στα 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο ιταλικός σύλλογος θεωρείται ότι είναι ο προτιμώμενος προορισμός του 26χρονου σε αυτό το στάδιο των διαδικασιών.

 Ακόμα λέγεται ότι υπάρχει μια πρόταση από ομάδα που δεν κατονομάζεται ύψους 15 εκατομμυρίων λιρών. Μάλλον όμως δεν ενδιαφέρει τον Godfrey. Σε φιλολογικό επίπεδο υπάρχουν και αρκετές Αγγλικές ομάδες όπως και η Μίλαν που ενδιαφέρονται για τον Άγγλο αμυντικό.

αφησε ενα σχολιο