1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ

 Ως προσπάθεια εκτόνωσης της ανησυχίας που υπάρχει ερμηνεύεται η παρουσία των συν ιδρυτών της 777 Partners, της αμερικανικής επενδυτικής εταιρείας που συμφώνησε να αγοράσει το μερίδιο 94,1% του Farhad Moshiri στον αγώνα της Έβερτον εναντίον της Λούτον.

 Ο Τζος Γουάντερ και ο Στιβ Πάσκο παρακολούθησαν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο που ελπίζουν να αποκτήσουν το προσεχές διάστημα αν οι αρμόδιες επιτροπές της Πρέμιερ λιγκ εγκρίνουν το αίτημα τους.Ο Γουάντερ έκανε την προσπάθεια να κερδίσει την εύνοια των Εβερτονιανς φορώντας γραβάτα στα χρώματα της ομάδας, καθώς πήρε τη θέση του στις εξέδρες δίπλα στον διευθυντή ποδοσφαίρου Kevin Thelwell. «Όταν ρωτήθηκε φεύγοντας αν είχε απολαύσει την πρώτη του εμπειρία στο Goodison Park, ο Γουάντερ απάντησε: «Εκτός από το αποτέλεσμα». 

 Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας που επιτεύχθηκε με τον Farhad Moshiri παραμένουν ασαφείς, με τα ερωτήματα να συνεχίζουν να αποσχολούν σχετικά με το πώς θα χρηματοδοτηθεί η μετακίνηση και η ολοκλήρωση του νέου γηπέδου του συλλόγου.

 Την εβδομάδα που μας πέρασε, ο δήμαρχος της Περιφέρειας της πόλης του Λίβερπουλ, Steve Rotheram, έγραψε για τις ανησυχίες του σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της Έβερτον στην Liverpool Echo. Μάλιστα εξασφάλισε σχεδόν άμεσα την επόμενη μέρα μια συνάντηση με ένα ανώτερο στέλεχος της ποδοσφαιρικής επιχείρησης του ομίλου, τον Don Dransfield. Ο Rotheram μίλησε για «ειλικρινή και ανοιχτή» συζήτηση με τον άνθρωπο της  777 Partners για μια σειρά βασικών ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης και της ολοκλήρωσης του νέου γηπέδου του συλλόγου. Είπε μετά την συνάντηση ότι θα συνεχίσει να κάνει ερωτήσεις στον όμιλο.

 

αφησε ενα σχολιο