1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ

 Η Συμβουλευτική Επιτροπή Φιλάθλων της Έβερτον (FAB) εξέδωσε ανακοίνωση δυσπιστίας, για τον πρόεδρο της ομάδας Bill Kenwright και κάλεσε τον ιδιοκτήτη Farhad Moshri να αποκαλύψει τα σχέδιά του για την ενίσχυση στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, που απειλείται με υποβιβασμό.

 Η κίνηση της Συμβουλευτικής Επιτροπής Φιλάθλων της Έβερτον που έχει καθαρά και μόνο συμβουλευτικό ρόλο στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, είναι μια συμβολική χειρονομία. Σε αντίθεση με την ένωση μετόχων του συλλόγου, δεν μπορεί να πιέσει για έκτακτη γενική συνέλευση με ψήφο δυσπιστίας. Η ανακοίνωση που δόθηκε στην δημοσιότητα χθες το απόγευμα μεταξύ άλλων αναφέρει:

Σε μια κρίσιμη στιγμή για τον σύλλογό μας, όταν χρειαζόμασταν περισσότερο ηγεσία, κατανόηση, υπευθυνότητα και αναγνώριση της δύναμης του συναισθήματος και της ανησυχίας σε μεγάλα τμήματα της βάσης των φιλάθλων, είχαμε το ακριβώς αντίθετο” 

 ” Η κατάσταση ως έχει δεν είναι βιώσιμη, δεν ταιριάζει στον μεγάλο μας σύλλογο και ως Εβερτονιανς δεν το αξίζουμε. Μετά από προσεκτική εξέταση, ως εκ τούτου καταθέτουμε πρόταση δυσπιστίας στην τρέχουσα προεδρία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Έβερτον. Η Συμβουλευτική Επιτροπή Φιλάθλων της Έβερτον καλεί επίσης τον μεγαλομέτοχο να αναλάβει επειγόντως την ευθύνη για την εξασφάλιση ισχυρότερης τεχνογνωσίας, εμπειρίας και πιο κατάλληλης ηγεσίας για τον σύλλογό μας και του ζητά να είναι έτοιμος να εξηγήσει στους φιλάθλους την δράση και το χρονοδιάγραμμα για να συμβεί αυτό.”

 “Τέλος, θέλουμε να αναγνωρίσουμε το έργο όσων κάνουν την καθημερινή δουλειά μέσα στον σύλλογο σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, καθώς και των Εβερτονιανς που έχουν δείξει επανειλημμένα ότι δεν θα σταματήσουν με τίποτα για να υποστηρίξουν την ομάδα

 

αφησε ενα σχολιο